2777
2789
عنوان

خوندن فقط سوالات کنکور

7970 بازدید | 16 پست

کسی می‌دونه اگه واسه کنکور فقط سوالات کنکور های قبلو بخونیم حداقل چند درصد میگیریم ؟ کسی تجربه داشته ؟ 

خودم نمی‌خوام اینکار رو کنم فقط میخواستم بدونم ببینم اگه روشون وقت گذاشت حداقل چند درصد میشه گرفت ؟

هرکس خود داند و خدای خودش که چه دردیست در کجای دلش 💔 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه قبلش اصلا درس نخونده باشی هیچی قبول نمیشی اصلا نمیتونی سوالارو جواب بدی حتی. این واسه کسیه ک مسل ...

تجربه داشتی خودت ؟

این کار قلق داره، مناسب ادم با پایه خوبه، نباید بشینی سوال حفظ کنی، باید تک تک سوالا رو بشینی کاملا مبحثشو فول یاد بگیری، وقتی که میخوای بذاری برای این کار، بشین مباحث پایه هر درس رو یاد بگیر بعد برو سراغ مباحث پر تکرار کنکور. 

مشاورا میگن تا ۵۰ درصد سوالات هر سال مباحث تکراری و ایده تکراری دارن 

این کار قلق داره، مناسب ادم با پایه خوبه، نباید بشینی سوال حفظ کنی، باید تک تک سوالا رو بشینی کاملا ...

مرسی از راهنماییت عزیزم ❤️

تجربه داشتی خودت ؟

اره دوبار کنکور دادم.تجربی. دفع اول ک کلا هیچی نخونده بودم درحد کتاب درسی.

تجربه خودم بهت میگم کتاببببببببببببب خیلیییییی خیلیییی مهم تر از درسنامه ها و کتاب تسته.مخصوصا عمومیا.این از تجربه کنکور اولم.

دومی هم درحد ۱ ماه کتاب تستارو یه مروری نگا کردم تق و لق کتاب درسی.بقول تو نشستم این تستای اخیرو حل کنم هیچی بلد نبودم .

درسمم واقعا خوب بود ولی چون هدفی نداشتم انگیزه ای واس خوندن نداشتم.سوالی داشتی بپرس

اره دوبار کنکور دادم.تجربی. دفع اول ک کلا هیچی نخونده بودم درحد کتاب درسی. تجربه خودم بهت میگم کتاب ...

واقعا ممنون از اینکه وقت میذاری برام ❤️😘

من امسال سال اولمه واقعا سردرگمم ، پایه هم وضعیتش داغونه 

همش فکر میکنم که چیکار کنم ، اطرافیانم میگن پشت کنکور موندن خوب نیست و همین امسال تمومش کن

آخه من هنوز چیزی رو شروع نکردم تا حالا کتاب تستامو باز نکردم چجوری توی شش هفت ماه با وجود مدرسه تمومش کنم

الان تصمیم گرفتم فقط دوازدهمو بخونم و تست زدن رو شروع کنم و بعد اسفند که مدرسم تعطیل میشه سوالات کنکور رو بخونم 

بنظر شما خوبه اینکار ؟

تجربی ، آره ثبت نام کردم

ببین امسال چون تغییرات کلا تو کنکور بوده .تمرکزت اول روی نمره نهاییت باشه حتی اون درس چرتا.پایت ک میگی ضعیفه و توی این فرصت کم نباید توقع پزشکی و پیرا داشته باشی. میمونه رشته هایی مثل معلمی و.. و دانشگاه آزاد.تجربه شخصی من اصلا پشت کنکور نمون  برو آزاد بخون.شده برو سر کار اگر هزینش مشکل داری ولی باز برو.البته که بازم هر رشته ای نمیشه قبول شد آزادش.ولی اصلااا پشت کنکور نمون.دانشگاه آزاد و دولتی یکین خیلی از استاداشون هم که مشترکن.ولی درس میشه واست که برای ارشد از همون اول بخونی دولتی بیاری. باز سوالی داشتی تلگراممو بهت میدم راهنماییت میکنم چجوری پیش بری که حداقل بتونی دولتی یه رشته درست حسابی بری یا آزاد چیکار کنی