2777
2789
عنوان

ب نظرتون بچه بغلی میشه

72 بازدید | 8 پست

سلام دوستان پسرم ۳ ماهشه جدیدا نمیزاره تکون بخورم همش گریه باید بغلش کنم بایستم سره پاتاوایسهیعنی بغلی شده ن میخوابه نه میزاره شیرش بدم اصن نمیزاره ب کارام هم برسم  باورمیکنین هنوزشام نپختم نمیزاره که 

وخدای که بشدت کافیست

واسش اهنگ بزار برو دنبال کارت از دور باهاش حرف بزن 

تعادل داشته باش اگر اینجوری پابندت میکنه بغل نکن چون فردا بررگتر که بشه تا دم دستشویی هم نمیزاره بری 

از این تشک چه های بازی بگیر یا به دست و پاش بادکنک ببند سرگرم بشه

واسش اهنگ بزار برو دنبال کارت از دور باهاش حرف بزن  تعادل داشته باش اگر اینجوری پابندت میکنه ب ...

قبلا خوب بود میزاشتم جلو تلویزیون  یا آهنگ میزاشتم اصن انگارگرسنش هم نمیشود الان دوسه روزه بغلش هم که میکنم خودشومیکشه عقب

وخدای که بشدت کافیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبلا خوب بود میزاشتم جلو تلویزیون  یا آهنگ میزاشتم اصن انگارگرسنش هم نمیشود الان دوسه روزه بغلش ...

این که اشتیاهه عزیزم تا گریه کنه سینه بزاری تو دهنش باید علتشو پیدا کنی چرا گریه میکنه بزارش تو کریر ببر تو اشپزخونه پیش خودت

این که اشتیاهه عزیزم تا گریه کنه سینه بزاری تو دهنش باید علتشو پیدا کنی چرا گریه میکنه بزارش تو کریر ...

با یه بدبختی میخوابونمش بعدم که چندلحظه میگذره ازتوخواب گریه میکنه پامیشه خوابش شده ۵ دقیقه

وخدای که بشدت کافیست
قبلا خوب بود میزاشتم جلو تلویزیون  یا آهنگ میزاشتم اصن انگارگرسنش هم نمیشود الان دوسه روزه بغلش ...

احتمتلا اگر جدیدا اینجور شده .رفلاکس داره .ببین علایم دیگه هم داره .تو نت سرچ کن علایمش میاد بالا

احتمتلا اگر جدیدا اینجور شده .رفلاکس داره .ببین علایم دیگه هم داره .تو نت سرچ کن علایمش میاد بالا

آره امروزمیشه ۳ روزکه اینجوریه خیلی بیقراره 

وخدای که بشدت کافیست
حتما ببرش دکتر رفلاکس هست .بدتر هم میشه .فقط هم ببرش دکتر گوارش اطفال.تا بهش دارو بده خوب بشه

باشه ممنون ببینم این چندوقت میبرمش اگه بشه

وخدای که بشدت کافیست