2777
2789

احترام از بین رفت دیگ‌درست نمیشع...اینم ک وابسطه خانوادش  مادرش کاملا به تو ترجیح میده ...من میگم اینجا نظر نخواه و تصمیمت خودت و با کمک مشاوره بگیر...

ولی بگم‌ک هیچ  آدمی از نبود هم نمرده...بفکر خودت و آینده و روح و روانت باش 

وابستگی و...بعد چند ماه و چندسال ازبین میره 

منم خودم سوزوندم بخاطر همین دلم ...الان میفهمم چقدر اشتباه کردم و خودم نجات دادم

ببخشید اسی ولی شوهرت مثل ماست ایستاد تا مادرش به تو توهین کنه؟؟؟؟؟مگه مادرش با شما زندگی میکنه که در ...

هیچیییی نگفت ..

حداقل جلو من سکووت!

پشت منو نمیدونم .. و اینکه بله شوهر من گویا من براش مهم نیستم بعد این همه بدی و ظلم میگه اگه نمیای پس زندگی تمام دیگه...

خیلی زجر کشیدم.. انرژی بفرستید برام🥺🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی میتونید بمونید واین حجم از تحقیر رو تحمل کنید؟

💜💜سر کلاس استاد گفت: پشت یک مرد موفق یک زن بوده..یکی پرسید:پشت یک زن درمانده و بی پناه چه کسی بوده؟ ــــ استاد به بهانه ای کلاس را ترک کرد! اما همه جوابش را می دانستیم:  ««یک نامرد»» 🙃
منظور من این بود که کسی به خانواده‌م بی‌احترامی کنه می‌زنم لهش می‌کنم، زنده نمی‌مونه که بخوام به دید ...

مادرش ادم درستی نیست.. کسی که پسرشو زور میکنه به طلاق .. زیاد شنیدیم که با احمق دهن به دهن نشو تا ارزشو شان  خودتو به اندازه اون پایین نیاری.. نذاشتم پدرو مادرم باهاش رودررو بشن  

اون میگه یا بیا بریم یا زندگی تموم جم کن.. این ظلم نیست؟

لیاقتش همون ننشه گلم واسه ادمای به درد نخور عمرت رو هدر نده به خدا توکل کن تنهات نمیزاره 

💜💜سر کلاس استاد گفت: پشت یک مرد موفق یک زن بوده..یکی پرسید:پشت یک زن درمانده و بی پناه چه کسی بوده؟ ــــ استاد به بهانه ای کلاس را ترک کرد! اما همه جوابش را می دانستیم:  ««یک نامرد»» 🙃
یعنی شما با کار همسرت مشکل نداری؟به نظرم کار اون بدتر بوده

کار اونم خیلی بده.. ولی از خودش اختیار نداره.. ولی کدوم کارشو میگین؟

هیچیییی نگفت .. حداقل جلو من سکووت! پشت منو نمیدونم .. و اینکه بله شوهر من گویا من براش مهم نیستم ...

انگار جنی شده 

شرایط رفتن پیش مشاور اگه دارین برو عزیزم

انگار شوهرت میدونه وابستگی عاطفی داری ،داره از جدایی حرف میزنه که بترسونتت

زود وا نده،نذار مادرشوهرت برنده بشه،زندگیتو حفظ کن

ببین دادگاه هم بری درجا که طلاق نمیدن،میفرستن مشاور،بیخودی نترس،تازه مهریتم هست

یعنی میتونید بمونید واین حجم از تحقیر رو تحمل کنید؟

نه نمیتونم.. 

نمیتونم با اینهمه تحقیر برم خونه ش .. شوهرم میگه یعنی حاضری جدا شی ولی نیای خونه ما .. خب همه همینن چقد تحقیر؟!

لیاقتش همون ننشه گلم واسه ادمای به درد نخور عمرت رو هدر نده به خدا توکل کن تنهات نمیزاره 

سپردم به خدا ..

بد شکستم و اسیب دیدم..

بهرنظرت همچنین مردی که از خودش اراده نداره میتونه تکیه گاه برای شما ودر اینده پدر خوبی برای فرزندش باشه؟

اول: رفتی راهت ندادن شوهرتم بلاکت کرده بعد عوض اینکه اونا عذرخواهی کنن یه چیزم طلبکارن؟ 

دوم: اینطور که میگی دستت تو جیب خودته. وابستگیت هم قبول اما این‌ دقیقا همون چیزیه که بااااید پا بذاری روش و رد شی. مطمئن باش آینده بهتری داری تا این زندگی. کاملا مشخصه نکبت باره

انگار جنی شده  شرایط رفتن پیش مشاور اگه دارین برو عزیزم انگار شوهرت میدونه وابستگی عاطفی داری ...

مشکل مالی ندارم کار میکنم پدرمم هست..

گفتی جنی.. اتقاقا مادرش ممکنه کارایی کرده باشه از اون هر چیزی بر میاد..بله با یه روانشناس حرف زدم و با یه روانپزشکم قراره صحبت کنم.. روانشناس گفت این مادرش درست نشه به دردت نمیخوره.. و گفت اگه بری ریشه ای حل نمیشه انگار یه درپوش موقتی روش میذاری .. دفعه سومشه این کارار..

بهرنظرت همچنین مردی که از خودش اراده نداره میتونه تکیه گاه برای شما ودر اینده پدر خوبی برای فرزندش ب ...

نه قطعا.. حرفتوت درسته..