2777
2789
عنوان

اینکه تا الان رابطه احساسی نداشتم مشکل از منه ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 46 پست

صددرصد برا ما دخترا از تایم طلایی ازدواج روانشناسی 22/26سال که کم کم میگذره کمال گرایی تو‌وگودمون تشدید میشه دیگه به این راحتی به هر کسی حاضر نیستیم جواب بدیم و باهاش باشیم این میشه اکثر پسرا رد میشن و ما تنها میمونیم ، با تراپیست حرف بزن رو‌خودت کار کن از این کمال گرایی مطلق فاصله بگیر 

اسی من خودم مجرد که بودم چون یه پسره پشمای دستش زشت بود نخواستمشخب بدم اومد دیگهمشکل از اون بود قاعد ...

خب اینا همه ی چیزی در همون مایه ها بودن

یا اگ خوشگل بودن شغل تحصیلات نداشتن

اگ داشتن زشت بودن باز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صددرصد برا ما دخترا از تایم طلایی ازدواج روانشناسی 22/26سال که کم کم میگذره کمال گرایی تو‌وگودمون تش ...

کمالگرا نیستم واقعا

بنظر تو بین پسرایی ک یکی درس نخونده، یکی پایین شهری، یکی بد تیپ قیافه یکی هول دنبال رابطه…کدوم میشه انتخاب کرد؟؟؟

کمالگرا نیستم واقعابنظر تو بین پسرایی ک یکی درس نخونده، یکی پایین شهری، یکی بد تیپ قیافه یکی هول دنب ...

هیچ‌کدوم ولی چرا این همه ببخشید اشغال سراغ تو میان مگه میشه ؟؟؟