2777
2789
مشکل مالی ندارم کار میکنم پدرمم هست.. گفتی جنی.. اتقاقا مادرش ممکنه کارایی کرده باشه از اون هر چیزی ...

خودت رو هرچه سریع تر خلاص کن. عوض اینکه اون تهدیدت کنه به تموم شدن زندگی باید بترسه که تو تهدیدش کنی. ببین چقدر فهمیده وابستشی که داره تهدیدت میکنه. اه

نه قطعا.. حرفتوت درسته..

عزیزم حتما اینقدر قوی هستی که تصمیم درست بگیری

💜💜سر کلاس استاد گفت: پشت یک مرد موفق یک زن بوده..یکی پرسید:پشت یک زن درمانده و بی پناه چه کسی بوده؟ ــــ استاد به بهانه ای کلاس را ترک کرد! اما همه جوابش را می دانستیم:  ««یک نامرد»» 🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل مالی ندارم کار میکنم پدرمم هست.. گفتی جنی.. اتقاقا مادرش ممکنه کارایی کرده باشه از اون هر چیزی ...

عزیزم ناراحت شدم برات

ایکاش از دست من کمکی برمیومد برات

فقط میتونم برات دعا کنم الهی که هرچی به صلاحته همون بشه و خدا قلبتو آروم کنه

اول: رفتی راهت ندادن شوهرتم بلاکت کرده بعد عوض اینکه اونا عذرخواهی کنن یه چیزم طلبکارن؟  دوم: ...

مادرش گفت غلط کردی رفتی شکایت کردی.. گفتم شما درو قفل کردی! گفت ما هر کاری میکنیم خوب کردیم تو غلط میکنی!

خیلی زجر کشیدم.. انرژی بفرستید برام🥺🌹
عزیزم ناراحت شدم برات ایکاش از دست من کمکی برمیومد برات فقط میتونم برات دعا کنم الهی که هرچی به صل ...

همون دعاتون بهترینه.. 🌹🙏🙏🙏

مادرش گفت غلط کردی رفتی شکایت کردی.. گفتم شما درو قفل کردی! گفت ما هر کاری میکنیم خوب کردیم تو غلط م ...

بهش نشون بده کی غلط اضافه کرده. شوهرتم بلاک کن تا حالش جا بیاد. من نمیدونم این مردهای بچه ننه رو براشون زن میگیرن

ببین دلت قرص باشه و محکم باش. بخوای ضعف نشون بدی همون رو میکنن تو چشمت. هرکار اشتباهی باهات کردن بعد بخوای کوتاه بیای میرن سراغ گزینه های بدتر. یه وقت چشم باز میکین میبینی یه طفل معصوم هم تو بغلته و راهی نداری

بهش نشون بده کی غلط اضافه کرده. شوهرتم بلاک کن تا حالش جا بیاد. من نمیدونم این مردهای بچه ننه رو برا ...

تازه به من گفته برو بیرون یکی براش اماده کردم

بعدم بگو خوب شد فهمیدم زندگی ما به حال و هوای مادر تو بند هست اگه اخم کنه حتی به ناحق زندگی من میخوا ...

اینو عین واقعیت گفتید.. واقعا همینه.. مادرش ناراحت میشه زندگی رو میده رو هوا..متاسفم

مادرش ادم درستی نیست.. کسی که پسرشو زور میکنه به طلاق .. زیاد شنیدیم که با احمق دهن به دهن نشو تا ار ...

وقتی که خود همسرتم طرف مادرشه، دیگه چه ارزشی داره این زندگی؟

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...