2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور میتونن اینقدر بی ادب باشن بعد اخلاق شوهرت چجوریه با همچین تربیت گری 

💜💜سر کلاس استاد گفت: پشت یک مرد موفق یک زن بوده..یکی پرسید:پشت یک زن درمانده و بی پناه چه کسی بوده؟ ــــ استاد به بهانه ای کلاس را ترک کرد! اما همه جوابش را می دانستیم:  ««یک نامرد»» 🙃
مادرشوهره زنده‌ست که بری ببینیش؟؟؟

اره همون اون نمیذاره زندگی کنیم.. و شوهرم میگه بیا بریم صحبت کنیم.. با هیچ خواهرو برادری هم رفت و امد نداره..میگم اون از خواهراش بریده تو میخوای رابطه ما رو حفظ کنی؟

خیلی زجر کشیدم.. انرژی بفرستید برام🥺🌹

[QUOTE=260912451]ببخشید وابستگی عاطفی دارم .. چیکار کنم؟[/QUO

خودتم نمیگی دوستش دارم میگی وابستگی عاطفی عزیزم سعی کن رها بشی

💜💜سر کلاس استاد گفت: پشت یک مرد موفق یک زن بوده..یکی پرسید:پشت یک زن درمانده و بی پناه چه کسی بوده؟ ــــ استاد به بهانه ای کلاس را ترک کرد! اما همه جوابش را می دانستیم:  ««یک نامرد»» 🙃
اره همون اون نمیذاره زندگی کنیم.. و شوهرم میگه بیا بریم صحبت کنیم.. با هیچ خواهرو برادری هم رفت و ام ...

منظور من این بود که کسی به خانواده‌م بی‌احترامی کنه می‌زنم لهش می‌کنم، زنده نمی‌مونه که بخوام به دیدن و ندیدنش فکر کنم

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
ببخشید وابستگی عاطفی دارم .. چیکار کنم؟

عزیزم من خودم زنم دوبار که دلم بشکنه بار سوم ناراحت نمیشم دیگه متنفر میشم از همه مهم تر ما خیلی خوب میتونیم خودمونو کنترل کنیم 

چطور میتونن اینقدر بی ادب باشن بعد اخلاق شوهرت چجوریه با همچین تربیت گری 

این یه مدت بهتر بود .. ولی میرفت خونه مادرشو میومد رفتارش عوض میشد..

بهش فشار میارن یا ما یا زنت

خیلی زجر کشیدم.. انرژی بفرستید برام🥺🌹

یعنی شما با کار همسرت مشکل نداری؟به نظرم کار اون بدتر بوده