2777
2789
عنوان

دخترم کلاس هفتمه خیلی ساده

| مشاهده متن کامل بحث + 3432 بازدید | 49 پست
این چه کار اشتباهیه این که میشه باج دادن برای اینکه بقیه باهامون باشن دخترش حتما درونگراست بهش فرصت ...

دقیقا منم می خواستم همین رو بگم این باج دادن

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
فداتون بشم  آره دختر من به شدت مهربونه فکر میکنه به بچه تقلب میده بهشون لطف میکنه تازه بهش هم ...

عزیزم‌باید بررسی بشه 

مهربونی درسته اما تا حدی 

باید ببینی آیا تایید طلبه یا مهر طلب 

یا هنوز کودک مونده 

بهتر با یه روانشناس مشورت کنی نه هر روانشناسی تا کمکت کنه 

و اگر هر کدوم از دو مورد بالا هست تا قبل از اولین تجربه عشق و یا ورود رسمیش به جامعه جلوش رو بگیری و شخصیتش رو  رشدش بدی 

با دو تا کلمه نمیشه فهمید آیا مشکلی هست یا نه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرزاده منم همینجوریه کلاس دوم دبستانه انقدآروم ومظلومه هیج دوستی تومدرسه نداشته خواهرم اینقدگریه ...

وای خواهرت چه اشتباه بزرگی میکنه🤯 اینطوری دخترشم یاد میگیره. قشنگ داره باج میده. اون بچه بزرگ بشه عاشق بشه هر کاری میکنه تا طرفش ازش راضی باشه و دوسش داشته باشه

قلب بزرگ یعنی چی این بی زبونی و مظلومیت چرا این چیزا رو تحسین می کنید

تحسین نمیکنم. قلبش بزرگه ولی از اونطرفم ضعفه. منم خودم قبلا اینطوری بودم و بارها ضربه خوردم ولی از یه جایی به بعد دیگه اجازه سواستفاده از محبتامو به کسی ندادم

منم مثل توام ولی خیلی وقته اجازه سواستفاده رو به بقیه نمیدم

چجوری من اگه طرف سو استفاده کنه حرفی نمیزنم بهش ولی ارتباطم قط میکنم باهاش ولی خب سو استفاده اش تا مدت ها روح و روانم و ازارمیده

میشه خواهش کنم برایه شفایه کاملم یهصلوات مهمونم کنی 😍😍😍
وای خواهرت چه اشتباه بزرگی میکنه🤯 اینطوری دخترشم یاد میگیره. قشنگ داره باج میده. اون بچه بزرگ بشه ع ...

آره ماهم خیلی بهش میگیم اما خیلی حساسه خواهرم همین یدونه دختروداره یعنی اینقدازاول مدرسه باج داده که نگو هرچیزی برای دخترش میخره از خوراکی گرفته تا لوازم تحریر واسه بغل دستیش هم میخره. چی بگم‌والا

اللّهُمَ صَلِّ عَلی‌مُحَمَّد وَ آلِ مُحمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 
این چه کار اشتباهیه این که میشه باج دادن برای اینکه بقیه باهامون باشن دخترش حتما درونگراست بهش فرصت ...

بله کارش اشتباهه ماهم راضی نیستیم . دخترش خیلی درونگراست خیلی، مثل باباشه

اللّهُمَ صَلِّ عَلی‌مُحَمَّد وَ آلِ مُحمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 
چجوری من اگه طرف سو استفاده کنه حرفی نمیزنم بهش ولی ارتباطم قط میکنم باهاش ولی خب سو استفاده اش تا م ...

منم همین بودم ولی دیگه رودروایسی رو گذاشتم کنار.یکی بهم بد کنه، اذیتم کنه(چه با رفتارش چه با حرفش) سعی میکنم یا بهش بفهمونم یا اینکه رک بهش بگم.همین باعث شده خیلیا بهم احترام بذارن. ذهنمم خیلی آروم شده

آره ماهم خیلی بهش میگیم اما خیلی حساسه خواهرم همین یدونه دختروداره یعنی اینقدازاول مدرسه باج داده که ...

حالا من مثل دختر خودم اصلا درونگرا نبودم قدرت نه گفتن که هیچی اصلا اجازه هم نمیدادم کسی از پاکنم استفاده کنه 

شوهرم اینجوری نیست دخترم فقط اینجوریه

این حرفا رو نزنید لطفا کم رویی و بی زبونی تحسین کردن نداره قلب دریا یعنی چی چه بچه چه بزرگ باید ا ...

من ذات پاکشو تحسین کردم لطفا یکبار دیگه بخونید بعد قضاوت کنید ، من نگفتم دفاع نکردن  ازخودش خوبه یا جای تحسین داره . وقتی میبینم یه دختر اینقدر وجودش مث دریا پاکه لذت میبرسم وگرنع گرگ صفتی و بی شخصیت بودن هنرنیست. دخترشون وجود  دریایی دارن فقط باید یسری چیزاهم یاد بگیره ک میگیره ،ولی اون وجود نابش عالیه

تحسین نمیکنم. قلبش بزرگه ولی از اونطرفم ضعفه. منم خودم قبلا اینطوری بودم و بارها ضربه خوردم ولی از ی ...

اینکه میگی قلبش بزرگ تحسین دیگه

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
فداتون بشم  آره دختر من به شدت مهربونه فکر میکنه به بچه تقلب میده بهشون لطف میکنه تازه بهش هم ...

خواهش میکنم عزیزم فقط یسریا مهارتا و دفاع ازخودش و اولویت دادن اول بخودش و باید یادبگیره ک یاد میگیره کم کم نگران نباشین ولی اون ذات پاکشو تغییرندین ،این شخصیت نابشه ..