2777
2789
عنوان

جدایی و طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 52 پست
من خیلی کلافه ام میدونم طلاق کار درستیه ولی حرفای شوهرم باعث میشه عذاب وجدان بگیرم و بگم‌نکنه دارم ...

فکر می‌کنی به ما عذاب وجدان ندادند تا به این لحظه اداک داره ولی دیگه حرفاش روی من اثر نداره مثل حکومتمون طلبکارند همیشه. از این جماعت باید دور شد بخاطر حفظ اعصاب و سلامتی

آنرا که منم چاره، بیچاره نخواهد شد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد خودش اومد؟

یه بار برگشت بخاطر پسرم قبول کرد که کاش قبول نمی‌کردم بدترین بلاها رو سر اون یه سال سرم آورد بعد برا همیشه گذاشتم از زندگیم بیرون. حالا بماند که آقا برگشته بود طلبکار بود 

آنرا که منم چاره، بیچاره نخواهد شد.
فکر می‌کنی به ما عذاب وجدان ندادند تا به این لحظه اداک داره ولی دیگه حرفاش روی من اثر نداره مثل حکوم ...

اره واقعا

این روزا ناراحتم ولی حداقل استرس ندارم حداقل زندگیم‌ پر از تحقیر و توهین نیس

شوهر من خودش مقصره کتک زده رابطه زناشویی به پدت طولانیییی با من نداشته همش عصبی داغون همش شب کار روزا خواب...اخریا خرجی درست نمیداد منتظر بود یه تو بهش بگم‌دعوا راه بندازه که همینطورم شد ول کررد رفت چن ماه...منم هرچی گفتم بریم‌مشاوره نیومده هرچی خانواده ها وساطت کردن گفتن ب خاطربچه اشتی کنید گفت نه....مهریه نفقه گذاشتم اجرا...حالا پیغام داده زنی که دادگاه رفت تکلیفش مشخصه زن‌زندگی نیس اگه بخواد ب خاطر بچه باهاش زندگی میکنم ولی باید مهریشو ببخشه ماشینو بزنه ب نام خودم ۵۰تومنم خسارت بده😐گفتم اره بشین تا بیام 

صلوات برای سلامتی وپیشرفت پسرم میفرستین ممنونم
شوهر من خودش مقصره کتک زده رابطه زناشویی به پدت طولانیییی با من نداشته همش عصبی داغون همش شب کار روز ...

فکر‌کن شوهر من اینقد عذابم داده بعد میگ مطمنم تو از روز اول شبهه داشت رفتارات و برنامه ریزی شده میخوای طلاق بگیری 

فکر‌کن شوهر من اینقد عذابم داده بعد میگ مطمنم تو از روز اول شبهه داشت رفتارات و برنامه ریزی شده میخو ...

بچه نداری؟اگه نداری باز خیلی خوبه...من برا اینده بچم نگرانموگرنه خودم چیزیم نمیشه‌ نهایتا

صلوات برای سلامتی وپیشرفت پسرم میفرستین ممنونم
میشه بدونم‌مشکل شما جی بود؟

من سال۸۹ازدواج کردم و ۹۹هم‌جداشدم...ازدوران عقدرفتم‌کارو قسط وام دادم بعدش هم اجاره خونه بامن‌بود..هیچوقت بهم‌پولی نداد حتی حقوقمم بهم‌نمی‌داد..منم میگفتم اشکال نداره کمک هم باشیم‌زندگیمون درست کنیم..ولی متاسفانه همچی خراب کرد من داغون..اخلاقش وحشتناک بود بددل بددهن دست بزن رفیق باز بچه نمیخواست یمدت ک میرفتم‌کار محیط کارم زنونه بود ولی همیشه یچی میگف...گفتم‌نمیرمم میگف مگه من پلواری راه انداختم و..یکباره آمدم جدابشم و برگشتم دیگه گف نروکار..من حبس کردتوخونه..خونه مادرم ۲هفته یکبارمیبرددیکه هیچجایی نمیزاشت برم‌این همه سال من هیچکسی راندیدم..در روم قفل میکرد‌‌..کلی توهین میکرد..تمام طلاهام تابلو فرش لپ تاپ و...ازم گرفت ولی در کل اخلاقش وحشتناک بود

من همچی را بخشیدم و جونم آزاد کردم