2777
2789
عنوان

جدایی و طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 52 پست

سلام عزیزم

این دعاروبخون وبه عکسش شوهرت یاسمتش  فوت کن انشاءالله اخلاقش خوب میشه 

دعای زبان بند قوی از آیت الله بهجت می باشد. افرادی که دستورالعمل های دعای زبان بند صم بکم را برای معشوق استفاده می کنند  در دعای زبان بند صم بکم زمانی در بهترین حالت خود قرار می گیرد که بعد از نماز صبح اجرا شود.

یکی از مجرب ترین دعای زبان بند قوی و فوری، دعای زبان بند صم بکم عمی می باشد که بسیار توصیه شده است. اگر فردی این دعا را بخواند باعث ایجاد عشق فوری خواهد شد و با بستن زبان فوری به مراد دلش می رسد. دعای زبان بند صم بکم عمی در زیر آمده است. رعایت شروط مطرح در قسمت بالا بسیار در اجاب این دعای تأثیر گذار است.

« بسم الله الرحمن الرحیم صُمٌّ بُکْمٌ عُمْیٌ فَهُمْ لاَ یَرْجِعُونَ صُمٌّ بُکْمٌ عُمْیٌ فَهُمْ لاَ یَعْقِلُونَ صُمٌّ بُکْمٌ عُمْیٌ فَهُمْ لاَ یَعْلمونَ صُمٌّ بُکْمٌ عُمْیٌ فَهُمْ لاَ یَفقهُونَ صُمٌّ بُکْمٌ عُمْیٌ فَهُمْ لاَ یَنطقُونَ صُمٌّ بُکْمٌ عُمْیٌ فَهُمْ لاَ یَتکلّمُونَ لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ…..زاییده شکم …..(نام شخص مورد نظر و نام مادرش) »

وبه طرفه شخص موردنظرفوت کنین اگرعصبانی باشد آرام می شود

این یک خط هم بخونی کافیه

این تا پیک روکه برات می فرستم بخونش

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9339731/طلاق-با-2بچه-چقد-سختی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر‌کن شوهر من اینقد عذابم داده بعد میگ مطمنم تو از روز اول شبهه داشت رفتارات و برنامه ریزی شده میخو ...

دقیقا مال منم میگه تو از روز اول با نقشه اومدی حالا دوازده ساله ازدواج کردم یه بچه هم دستم مونده بدون مهریه هم جدا شدم به عبارتی مهرم حلال جونم آزاد گفتم . ولی از اونجایی که خدا جای حق نشسته این آقا با یه خانم بود یه سال هم زنه ابروشو برد هم کل پس اندازش گرفت و بهش خیانت کرد.  

آنرا که منم چاره، بیچاره نخواهد شد.

بچه ها اگه دوست داشتیم یا همین تاپیک و ادامه بدیم کنار هم باشیم تا روزای سختمون بگذره کم آوردیم بیاییم اینجا درد دل کنیم البته مال من تموم شد گوش شیطان کر ولی باز همدردیم. 

آنرا که منم چاره، بیچاره نخواهد شد.

هیچی با مردها با خودشون میگن آخیش نیست فکر کنم رفته برم سراغ یه دوست دختر پیدا کنم خونه رو هم میره میده اجاره میذاره توی جیبش حتی دیده شده که مرده همسرش رو توی خیابون دیده خودش رو زده به اون راه که من تو رو ندیدم . 

فقط وقتی حالت رو‌ میپرسه که مهریه رو میذاری اجرا 😊😊

هیچی با مردها با خودشون میگن آخیش نیست فکر کنم رفته برم سراغ یه دوست دختر پیدا کنم خونه رو هم میره م ...

مهریه رو میذاری اجرا زنگ میزنه میگه چی شده چرا ناراختی خب ؟ میدونی من چقدر دوست دارم ؟ این مدت که نبودی همش داشتم گریه میکردم 😊