2777
2789
عنوان

جدایی و طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 52 پست
مردی که مغرور نباشه نمیزاره زنش به مرحله ای برسه که پاشه بره زودتر حلوسو میگیره

شوهر من منو از خونه بیرون کرد تازه به دخترم گفت اگه خاستی برو. بعد که ما رفتیم بهم میگفت میخام ازت شکایت کنم بچه ذو بردی. مردها همینقدر پست فطرتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیانت اول از همه بعد هم یه سری مشکلات ریز که همه درگیرشیم

من خیلی کلافه ام

میدونم طلاق کار درستیه ولی حرفای شوهرم باعث میشه عذاب وجدان بگیرم و بگم‌نکنه دارم اشتلاه میکنم 

اما وقتی ب روزای سختم فکر میکنم میبینم تصمیم درست طلاقه

شوهر من منو از خونه بیرون کرد تازه به دخترم گفت اگه خاستی برو. بعد که ما رفتیم بهم میگفت میخام ازت ش ...

شوهر منم منو بیرون کرد بعد گف من بهت گفتم برو خونه پدرت درس بخون

شوهر من اومد ولی طلبکار

متنفرم از این جور مردهای پررو 

اینا دقیقا آدمای حق به جانب و پرتوقع و لجباز هستن و هیچفت هم اشتباهاتشون رو قبول نمیکنن

خیلی سخته زندگی با این جور آدما 

شوهر من منو از خونه بیرون کرد تازه به دخترم گفت اگه خاستی برو. بعد که ما رفتیم بهم میگفت میخام ازت ش ...

حالا من که ایران نیستم اینجا مرد می‌ره نمیشه ژنو بیرون کرد آقا گذاشت رفت منو با خرج و قسط خونه و یه بچه ول کرد فی امان الله

آنرا که منم چاره، بیچاره نخواهد شد.
متنفرم از این جور مردهای پررو  اینا دقیقا آدمای حق به جانب و پرتوقع و لجباز هستن و هیچفت هم ...

افرین دقیقا همینطوریه فکر‌کن الان ک این همه زندیگو نابود کرده باز طلبکاره و پیام هم میده طلبکاره

منم جداشدم یکبار آمدم برای جدای کلی فامیل واسطه کردن خودشون امدن خیلی طرفم اصرارکرد و‌....دیگه برگشتم گفتم درست میشه

بزرگترین اشتباه کردم..برگشتم بدترداغونم کرد هرچیزی داشتم ازم‌گرفت و...آخرشم ۳بعد آمدم تصمیم جدی گرفتم و جداشدم حتی ۱لحظه هم پشیمون نشدم...بار دومم ک آمدم اقوامشون و خودش و برادرش اصرارکردن ک برگرد و...ولی به همه گفتم نه راهشون بدین نه حرف ببرید بیارید...تصمیمم جدیه‌.وخانوادم وفامیل همه هم بهم حق میدادن..حتی خودشونم گفتن ک حق با منه