2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

637 بازدید | 36 پست

خانوما توروخدا کمکم کنید پسر زردی داره بیمارستان هم بستری شد باز رفته بالا دکتر یه قرص و قطره بیلی ناستر داده بهش میدم ولی کم میترسم ضرر داشته باشه

لطفا بگید چکار کنم زردیش بیاد پایین دیگه نمیخوام بستری بشه

زود به زود شیر بده بخوره دفعش زیاد باشه از بدنش خارج شه با دکترش صحبت کن جای بیلی نایستر تو خونه بذارش زیر مهتابی خیلی خوبه

خدایا بر زبان ما "شکر" را جایگزین "ناله و غرغر" بفرما

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای زردی خطرش خیلییییی زیاده

بیلی ناستر رو بده حتماااااااا

شیر زیاد بده بهش دائم شیر بده هرچقدر میخوره

دمای خونه رو زیاد گرم نکن باید دما ۲۶ درجه باشه نهایتا 

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم

لیموشیرین خیلیییی بخور و بهش شیر بده.عرق کاسنی بخور.پایین‌تنه بچتو با آب ولرم ک داخلش عرق کاسنی ریختی بخور.ترنجبین‌و شیرخشت‌بخور.بهش آب جوشیده سرد شده ی قاشق چایی خوری در روز بده.لختش کن بزارش داخل آرد جو.باشیر گاو بدنشو بشور.تامیتوووووونی بهش شیر بده ک ادرار و مدفوعش زیاد بشه زردیش بیاد پایین

خود را ب خدا و دیگران را ب لیاقتشان بسپار...

دستگاه کرایه کن بیارخونه بزارش توی دستگاه

بچه روباعرق کاسنی حمام بده،خودت هم عرق کاسنی بخور،چیزهایی که طبع گرم دارن نخوراگه خودت شیربهش میدی وفقط لباس سفیدتنش کن،اینهاروبهداشت به ما گفت انجام بدین

بالا هم توی ذربین سرچ کنی راهکار دادن

وااای زردی خطرش خیلییییی زیاده بیلی ناستر رو بده حتماااااااا شیر زیاد بده بهش دائم شیر بده هرچقدر ...

چرا میترسونی زردی یه دوره 10روز اول خطرناک اونم عدد 20به بالا ..بعد 10روز باعدد 10.12هیچ خطری ندارد دخترمن تا سه ماه زردی باعدد 12,داشت

وااای زردی خطرش خیلییییی زیاده بیلی ناستر رو بده حتماااااااا شیر زیاد بده بهش دائم شیر بده هرچقدر ...

چرا تو دل اسی رو‌خالی میکنی همچین میگید خطر الان بیشتر بچه ها دارن و کنترل میشه

...یک عدد آدم...

یه دونه انار بچکون دهنش عالیه.

من اینکار رو کردم.

شیرخشت هم من دادم هم خودم خوردم شیرخودت رو میدی خودت هم‌بخور

پسرقشنگم‌در۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منو‌وباباش رو‌قشنگتر کرد🌹🌹‌اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد