2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 36 پست
انجام دادم نیومد پایین 😔

برادر زاده من داشت ۱۷ بود درصدش 

۲ روز هر روز ۲ ساعت زیر دستگاه گذاشتیم 

از اون قطره شبا بهش میدادیم خودش نوشته چقدر بدی

اتاق رو گرم نکن چون خطر داره براش

شیر خودت اگه تازه داره میاد نده چون اون شیر اسمش اغوزه شیر اولیس اون باعث میشه بچه بدتر زردی داشته باشه

خلاصه زیاد نزاره بچه گرمش شه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دونه انار بچکون دهنش عالیه. من اینکار رو کردم. شیرخشت هم من دادم هم خودم خوردم شیرخودت رو میدی ...

شیر خشت از کجا باید بگیریم؟

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
شما چقدر میدادین به نوزادتون؟   آخه میگن بيلی ناستر همون شیرخشت هست برای بچه ضرر داره 🤕

چند روزشه؟

علت زردی چیه؟

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
چرا میترسونی زردی یه دوره 10روز اول خطرناک اونم عدد 20به بالا ..بعد 10روز باعدد 10.12هیچ خطری ندارد ...

عزیزم زردی بچه شما ۱۲ بوده آیا استارتر هم زردی بچه اش ۱۲ هست؟ و اینکه اگه کنترل نشه بیشتر و بیشتر میشه روی ۱۲ نمیمونه

بله خطرناکه واسه کسی که فکر میکنه دارو خطر داره و به بچه نوزاد نمیده که زردیش بیاد پایین حتما باید کنترل بشه و سهل انگاری نشه

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
چرا تو دل اسی رو‌خالی میکنی همچین میگید خطر الان بیشتر بچه ها دارن و کنترل میشه

آفرین کنترل بشه 

ولی استارتر میگه دارو نمیده که ضرر نداشته باشه

آسیب های متعاقب زردی به مراتب بیشتر از هر دارویی هست که پزشک تجویز کنه

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
آفرین کنترل بشه  ولی استارتر میگه دارو نمیده که ضرر نداشته باشه آسیب های متعاقب زردی به مراتب ...

آخه عزیزم توی نی نی سایت هم پزشما گفتن قرص فنوباربیتال استفاده نکنید ویا قطره بیلی ناستر میگن خیلی ضرر داره میگن شیر خشت بچه رو فضول وبد میکنه نمیدونم والا خیلی سردرگم و کلافم هرراهی که گفتن رو امتحان کردم

الهی عزیزم خدا بهت صبر بده 😔😔  مگه زردیش چند بود چرا نرسیدن بهش؟

از روز اول زیر تظر متخصص بود 

قرص فنوباربیتال و سرم خوراکی داد گفت بزارید تو دستگاه دو روز. گذاشتیم زردی رفت بالاتر شد ۱۹ گفتن بستری اومدن پرستارا رگ بگیرن ازش دخترم از گریه نفسش رفت احمق ها نفهمیدن تا ایست قلبی کرد تا سی پی ار کردن نبض ضعیف برگشت دیگه دووم نیورد 😔😭 

فعلا تو کمیسیون پزشکی دکتر و پرستارها مقصر شدن

اول اینکه دکتر باید همون با زردی ۱۲ بستری میکرد

و این قرص فنوباربیتال هود باعث آپنه میشه البته گفتن دوزش کم بوده 

خدا برا هیچکس نخواد 😔