2777
2789
خیلی حالم بده میدونس امروز نوبت دکتر دارم زنگم زد خوشحال شدم گفتم حتما میخواد برا دکتر سراغمو بگیره ...

چند وقت جوابشو نده

اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا دلتو غرق شادی کنه(با ای وی اف مامان شدم)🥰نی نی یار اگه این بار تعلیقم کنی انشاالله خیر نبینی😃دیگه سیم کارت ندارم(ازسال ۹۲اینجام)❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشهاگه زیر۱۸سال سن داری لطفا منو ریپلای نکن 
شهرمون یه شهر کوچیکه پرستار منزل سخت پیدا میشه اونم برا ۱۰ روز ولی خب ممنون از پیشنهادت

غصه نخور برات خوب نیست داری این همه زحمت میکشی هزینه میکنی تا جواب بگیری،منم دل خوشی از مادر ندارم

خوش ب حال اونایی ک مادرشون دوسسون داره

آرزوی من شادی تمام بشریت  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مامانم ۲۵سال تمام زجرم داد تو مجردی الان ک متاهل شدم مهربون شده ۵سالع ..۵سال نازایی داشتم خیلی دلش می‌سوخت فکر بود 

الان ک زایمان کردم همش پیشمه 

اگه شماها جای من بودید اون ۲۵سال فراموش می‌کردید ؟؟خیلی بیش از حد زجرم دادا

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
چند وقت جوابشو نده

والا فقط چون شوهرمو میشناسم که اخلاقش چجوریه و جووگیره بعد اگ بفهمه اونا چقد بی محلیم میکنن و اصلا بهم اهمیت نمیدن میخواد سرکوفت بزنه و اینا دارم تحنل میکنم وگرنه ک اگه از شوهرم مطملن بودم قید همه شونو میزدم میگم ک خیلی خیلی بی کسم

غصه نخور برات خوب نیست داری این همه زحمت میکشی هزینه میکنی تا جواب بگیری،منم دل خوشی از مادر ندارم ...

خیلی خیلی سخته میبینم دوستام چقدر ماماناشون بهشون میرسه 

باورت میشه یادم نمیاد حتی یبار مامانم قربون صدقم رفته باشه؟

من مامانم ۲۵سال تمام زجرم داد تو مجردی الان ک متاهل شدم مهربون شده ۵سالع ..۵سال نازایی داشتم خیلی دل ...

منم مجردیم سخت بود حتی ازدواجم ب اجبار مادرم بود ولی خب حداقل تا زمانی ک بابام زنده بود ی خاطره های خوبی دارم ولی ب بعدش فقط بی کسی حس کردم 

شهرمون یه شهر کوچیکه پرستار منزل سخت پیدا میشه اونم برا ۱۰ روز ولی خب ممنون از پیشنهادت

عزیزم استراحت نمیخاد ک..دکترمن میگف اتفاقا استراحت زیاد بده و خون لخته میشه و...شما فقط کافیه کارسنگین و پیاده روی نکنی...دیگه اب خوردن و ی غذا گذاشتن ک چیزی نیس

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
عزیزم استراحت نمیخاد ک..دکترمن میگف اتفاقا استراحت زیاد بده و خون لخته میشه و...شما فقط کافیه کارسنگ ...

نه اینا چیزی نیس من بعد از سه روز همه کارامو خودم کردم اون سه روز اول که میگفتن استراحت مطلق فقط رفتم اونجا که اونجاهم فقط منتش سرم بود همه کارا خودم میکردم 

عزیزم استراحت نمیخاد ک..دکترمن میگف اتفاقا استراحت زیاد بده و خون لخته میشه و...شما فقط کافیه کارسنگ ...

من اون تایم سرماهم خوردم و تصور کن یه زنگ ب من نزد حالمو بپرسه قهر کرد 

نه اینا چیزی نیس من بعد از سه روز همه کارامو خودم کردم اون سه روز اول که میگفتن استراحت مطلق فقط رفت ...

رفتار مامانت ک درست نیس اون ک بحثش جداس والان تو موقعیت تو ک ارامش از همه چی مهمتره اصلا فکرش رو نکن...بحث استراحت بعد ای وی افم خیالت تخت این ی باور غلط شده ک استراحت مطلق و..من از چتدین دکتر پرسیدم و تو نت و...همه گفتن استراحت هیچی تاثیری تو نتیجه نداره..کارسنگین و پله و پیاده روی نکن..بقیه کارا هیچ اشکالی تداره

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
واسم دعا کن

حتما عزیزم من خودم ۸ساله منتظرم ای وی افم کردم میدونم چقد روحیه ادم بهم میریزه

حتما عزیزم من خودم ۸ساله منتظرم ای وی افم کردم میدونم چقد روحیه ادم بهم میریزه

واقعا سخته من آدم پر توقعی نیستم از هیچکس توقعی ندارم ولی آدم از مادرش دیگه توقع محبت و کمک داره اونم تو شرایط سخت