مامانم ی کارا و رفتارایی میکنه که حس بی کسی بیشتر بهم دست میده پدرم فوت کرده خیلی ساله
مامانم با بقیه خواهر برادرام خوبه ولی انگار با من دشمنی داره من متاهلم بلاخره آدرم دلش مبخواد پیش شوهرش وانمود کنه ک خانوادش باهاش خوبن دوستش دارن تا الان اینجوری بهش نشون دادم ولی دیگه نمیتونم ماه قبل آی وی اف کردم مادرم سر ی چیز الکی بهونه کرد قهر کرد یه سر بهم نزدن خودم تنهایی کارامو مجبور بودم بکنم ای وی افم منفی شد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
والا فقط چون شوهرمو میشناسم که اخلاقش چجوریه و جووگیره بعد اگ بفهمه اونا چقد بی محلیم میکنن و اصلا بهم اهمیت نمیدن میخواد سرکوفت بزنه و اینا دارم تحنل میکنم وگرنه ک اگه از شوهرم مطملن بودم قید همه شونو میزدم میگم ک خیلی خیلی بی کسم
شهرمون یه شهر کوچیکه پرستار منزل سخت پیدا میشه اونم برا ۱۰ روز ولی خب ممنون از پیشنهادت
عزیزم استراحت نمیخاد ک..دکترمن میگف اتفاقا استراحت زیاد بده و خون لخته میشه و...شما فقط کافیه کارسنگین و پیاده روی نکنی...دیگه اب خوردن و ی غذا گذاشتن ک چیزی نیس
خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی این دنیات ی بچه بهم بدهکاره یادت باشه
عزیزم استراحت نمیخاد ک..دکترمن میگف اتفاقا استراحت زیاد بده و خون لخته میشه و...شما فقط کافیه کارسنگ ...
نه اینا چیزی نیس من بعد از سه روز همه کارامو خودم کردم اون سه روز اول که میگفتن استراحت مطلق فقط رفتم اونجا که اونجاهم فقط منتش سرم بود همه کارا خودم میکردم
نه اینا چیزی نیس من بعد از سه روز همه کارامو خودم کردم اون سه روز اول که میگفتن استراحت مطلق فقط رفت ...
رفتار مامانت ک درست نیس اون ک بحثش جداس والان تو موقعیت تو ک ارامش از همه چی مهمتره اصلا فکرش رو نکن...بحث استراحت بعد ای وی افم خیالت تخت این ی باور غلط شده ک استراحت مطلق و..من از چتدین دکتر پرسیدم و تو نت و...همه گفتن استراحت هیچی تاثیری تو نتیجه نداره..کارسنگین و پله و پیاده روی نکن..بقیه کارا هیچ اشکالی تداره
خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی این دنیات ی بچه بهم بدهکاره یادت باشه