2777
2789
عنوان

برادر شوهرم رفته خونه ما موندگار شده!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 40 پست
بنداز گردن شوهرت ،خودش بگه درست نیست ،والاقفل عوض کردن و این که بگی مستقیم نیا جفت ش یکیه،و چون اونا ...

والا منم واقعا روم نشد بگم نه چون پدر شوهرم بعد این همه سال این درخواست رو داشت زشت میشد ولی واقعا خیلی درخواست بی منطق و زشتیه. در واقع ورود به حریم خصوصیه ما میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره باید همین کار بکنم مممون از راهنماییتون. به نظرتون دارم برمیگردم  قفل در عوض کنم خیلی زشته؟ ...

فکرکنم دفعه اول درست نیست

اگررفتین شهرتون،دوباره برادرشوهرتون رفت خونه تون

دفعه بعدی که میرین خونتون باهمفکری شوهرتون یا کلید رو ازش بگیرین یا قفل رو عوض کنین.حتما به همسرتون بگین دلخوری پیش نیاد

دوسال خونتون چراخالی باشه،میتونین بدین اجاره

خدایا بی نهایت شکرت
به شوهرت بگو برای یه پسر ۲۰ ساله خونه خالی معنی نمیده . فردا پس فردا چیزی نشه بیفته گردن شما  ...

من بیشتر از وسایلم نگرانم. اصلا هیچ کسی هم نیاره و خودش باشه فقط تصور اینکه رو تخت منو و پتو و بالش من میخوابه حالم بد میشه. 

فکرکنم دفعه اول درست نیست اگررفتین شهرتون،دوباره برادرشوهرتون رفت خونه تون دفعه بعدی که میرین خونت ...

آخه وسایلم داخل خونه هست و سالی چند بار با شوهرم و بچه ها میایم خونه مثلا یک ماه میمونیم. الانم مهر برگشتیم ولی من مجبورم الان خودم تنهایی برگردم این قضیه رو حل کنم چون خیلی رو مخمه. البته به شوهرم نمیگم به خاطر این میرم دانشگاهمو بهانه میکنم

آخه وسایلم داخل خونه هست و سالی چند بار با شوهرم و بچه ها میایم خونه مثلا یک ماه میمونیم. الانم مهر ...

جوری رفتار  وبرخورد کن که با آرامش مساله حل بشه...بالاخره برادر همسرتونه و همسرتون دوستش داره.بدون اطلاع همسرتون کاری نکنید که بعدادلخوری بوجودنیاد

خدایا بی نهایت شکرت
هر هفته پاشو اخر هفته ها برو خونت دو سه بار که اینکار و کردی بهونه بیار خونه کثیف و وسایلام هی نمیتو ...

نمیتونم راهمون دوره هر هفته نمیتونم برم نهایتا چند ماه یبار بتونم‌برم

میتونی کرایه دادن اونجا رو بهانه کنی

یا از یکی از دوستان یا اشنایانت بخوای چند روزی بره اونجا، اینجوری به بهانه اینکه قراره فلانی بره اونجا، پا برش میکنی.