2777
2789
عنوان

برادر شوهرم رفته خونه ما موندگار شده!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 959 بازدید | 40 پست
شوهرم میگه خودت گفتی اشکال نداره و دیگه حالا که گفتیم زشته بگیم نره

خب ب شوهرت بگو گفتم اشکالی نداره ولی فکرمیکردم ک چند روزع ن ک یک ماااه شایدم چندین ماه بمونه اگه هم پسر شیطونی باشه شاید کسی رو ببره خونه ،بازبون خوش متقاعدش کن ن با داد وهوار

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قفل عوض کنی خوب وسایلش داخله باززنگ میزنن وسایلش اینجاست بیابازکن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

لطفا یه راهکاری بدید بدون دلخوری این مشکل حل بشه

به شوهرت بگو برای یه پسر ۲۰ ساله خونه خالی معنی نمیده . فردا پس فردا چیزی نشه بیفته گردن شما 

منم همین مشکلو داشتم البته هیچ وسیله ای تو خونم‌نبود یکسال کلیدش دستش بود هر گندی خواست زد اخرش خونه رو دادیم اجاره 

خدای من خدای معجزه هاست . 

اگرپسرخوبیه ومیدونی کارخلاف نمیکنه،خوب اشکالی نداره مراقب زندگیت هم هست چون اونجا نیستی

اما اگر به هردلیلی ازش مطمئن نیستی اگه میتونی زمان طولانی برو اونجا مثلا یک هفته،ده روز

دیگه تواین مدت کم کم به شرایطش عادت میکنه وممکنه وقتی برگشتین کمتربره خونتون

خدایا بی نهایت شکرت
خب ب شوهرت بگو گفتم اشکالی نداره ولی فکرمیکردم ک چند روزع ن ک یک ماااه شایدم چندین ماه بمونه اگه هم ...

منم از همینش میترسم که یکی رو بیاره خونه و رو تخت ما و پتو ما و.... وای اصلا فکر کردن بهش حالمو بد میکنه. اصلا اگه این کارو هم نکنه همین که از پتو و بالش من استفاده کنه هم خوشم نمیاد

یعنی شما مشکلی نداری که خونه نباشی و برادر شوهرت هر روووز بره خونتون؟ نمیدونم چرا من اصلا حس خوبی ند ...

نه من این چیزها حساس نیستم هر وقت میریم مسافرت کلید رو میدیم برادرشوهرم میگیم بیا سر بزن،اتفاقا برادرشوهرت اونجا باشه بهتره خدایی نکرده دزد نمیاد

یعنی شما مشکلی نداری که خونه نباشی و برادر شوهرت هر روووز بره خونتون؟ نمیدونم چرا من اصلا حس خوبی ند ...

من مشکل دارم . بگو یکیو نبره خونه فردا ما گرفتار بشیم بنداز گردن شوهرت

خدای من خدای معجزه هاست . 
لطفا یه راهکاری بدید بدون دلخوری این مشکل حل بشه

بنداز گردن شوهرت ،خودش بگه درست نیست ،والاقفل عوض کردن و این که بگی مستقیم نیا جفت ش یکیه،و چون اونا معلومه آدمهای بی منطقی هستن باعث ناراحتی میشه ،اگه منطق داشتن همچین درخواستی نداشتن  

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
نمیدونم چرا حس خوبی ندارم. به هر حال از پتو و بالش و وسایل ما استفاده میکنه که من اصلا خوشم نمیاد

اهان خب از اول نباید اجازه میدادید  الانم برید یه هفته بمونید خونتون و کلیدم ازش بگیرید

برای شادی روح پدرم لطفاصلوات بفرستید🙏🙏
حق داری ولی قفلاروعوض نکن خودت برو اونجا چندروزبمون که اونم پاشه بره

اره اینم فکر خوبیه ولی خب به هر حال ما تا دوسال نیستیم بعد که برگشتم ممکنه دوباره بیاد. باید از ریشه این قضیه حل بشه

اگرپسرخوبیه ومیدونی کارخلاف نمیکنه،خوب اشکالی نداره مراقب زندگیت هم هست چون اونجا نیستی اما اگر ...

آره باید همین کار بکنم مممون از راهنماییتون. به نظرتون دارم برمیگردم  قفل در عوض کنم خیلی زشته؟