2777
2789
عنوان

کیا قهرن با شوشوخان؟

266 بازدید | 13 پست

دلم ازش پره خیلی ناراحتم کرده با حرفاش هیج جوره جبران نمیشه همش تقصیر اونه ولی خب ب جای اینکه من خودمو بگیرم و ناراحت باشم ازش اون برا من ادا در میاره و خودشو میگیره 

چن روزه حرف نزدیم خسته شدم از سکوت همش فکر میکنم ب حرفاشو گریه میکنم اگ بچه نداشتم حتما ی برخورد جدی میکردم باهاش.. 

دیگه میخام ی شروطی براش بزارم بگم اگ آشتی کردیم باید این چیزارو رعایت کنی و گر ن دیگه این زندگی، زندگی نمیشه 

بنظرتون صب ک. میره سرکار حرفامو تو پیام بهش بگم.؟ 

چنتا جمله موثر بگید چی بگم ک روش تاثیر بزاره؟ 

اصلا هم طولانی نشد ☺️

هر چی ک میگی تند برخورد نکن

نگو هم این زندگی زندگی نمیش

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قهرم

اهالی نی نی سایت. من اسم کاربرایی که باهاشون دعوام میشه یا بحثمون میشه رو یادم میره ، بازم ریپشون میکنم یا میرم به تاپیکشون 🥴اصلا به اسم کاربری توجه نمیکنم 😐دست خودم نیست. شما هم مثل منید؟؟

بستگی داره سر چی باشه من دیروز بودم اومدم عصبانیتم اینجا خالی کردم چه حرفا که نشنیدم هرچی توهینو بدو بیراه بود بارم کردن دعوا ما ت شد ولی من هنوز به حرفا بچها اینجا فکر میکنم حس میکنم چقد ادم بدیم از اونور میگم خب. عصبانی بودم کاش ادما تو عصبانیت درک کنیم جا بدوبیراه 

هر چی ک میگی تند برخورد نکن نگو هم این زندگی زندگی نمیش

اخه خواهر من

کار ما از تندی گذشته کلی حرفمون شد الانم دو دلم ک باهاش آشتی کنم یا بزارم خودش بیاد ب جهنم هر چقدر هم قهرمون طولانی بشه 

اخه خواهر من کار ما از تندی گذشته کلی حرفمون شد الانم دو دلم ک باهاش آشتی کنم یا بزارم خودش بیاد ب ...

دیگ میگم بیشتر از این حرمتا از بین نرع

بزار اون بیاد

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

از قهرای طولانی بیزازم  خیلی کلی بود نمیشع راهنمایی کرد نمییدونم کی مقصره دعوا چرا انقد طولانی ...

خب اگ جزییاتم بخام بگم ک خیلی طولانی میشه نی نی سایتی ها هم ک قربونشون برم حوصله ندارن بخونن

مثلا من بهش گیر میدم میگه سخت گیری میکنی بدبینی 

در صورتی ک میدونم کارم درسته 

خب اگ جزییاتم بخام بگم ک خیلی طولانی میشه نی نی سایتی ها هم ک قربونشون برم حوصله ندارن بخونن مثلا م ...

اگر ناراحت نمیشی بنظرم شامل اون خانمهایی هستی ک انقدغر میزنن و گیر میدن شوهر ترجیح میده کلا باهاش قهر باشه ک در ارامش باشع البت ممکنه برعکسشم باشه ینی اقاهه غر بزنه ولی کلا من فهر طولانی دوس ندارم حالا شایدم اشتب کنم

اگر ناراحت نمیشی بنظرم شامل اون خانمهایی هستی ک انقدغر میزنن و گیر میدن شوهر ترجیح میده کلا باهاش قه ...

شوهرمم همینو میگه ولی من ی چیزایی ازش دیدم حق دارم گیر بدم همش نفرینش میکنم