2777
2789
عنوان

بچه ها کسی قلم چی میرع

356 بازدید | 31 پست

بچها تو قلم چی تراز5500 اوردم برا اولین ازمونم نمره امتحان نهایی ریاضی19.75 فیزیک20شیمی 20زیست19.5 دینی19عربی20زبان 18 ادبیات 18 هویت19بهداشت20 میتونم پرستاری قبول شم🙂ازاد یا دولتی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترازت خوبه، منم همین حدود بودم البته پزشکی میخواستم دیگه هر کار می‌کردم تراکم بهتر نمیشد ول کردم قلمچی رو چون ناامیدم کردم که البته کارم اشتباه بود

رتبم ۴۸۰۰ شد دو ترم هم پرستاری ولی خو بعدش انصراف دادم، با این تراز به فکر رشته ی بهتر باش

من یکی از خواهرام ترازش ۷۰۰۰ هزار بود. از اول تا اخرم ترازش همین بود

اما الان خواهر دیگه ام قلم چی میره. ۱۱ امه. اما ترازش ۴۷۰۰ شده . خیلی نگرانشم. درسم خیلی میخونه اما دفترچه اشو نگاه کردم دیدم اصلا دست نبرده سوالارو حتی یه بارم حل کنه.

یعنی امکان داره ترازش پیشرفت کنه؟🤦‍♀️🤦‍♀️

خب دیگ فرقی نداره ک من ترازم ت قلم چی آخرا بود ۶۷۰۰ ۷۰۰۰ اولی ک بود ۴۷۰۰  بستگی ب خودت و تلاشت ...

چطوری تونستیی؟؟؟

من اصلا نمیتونم

ریاضی خیلی برام سختهه اصلا نمیتونم حل کنم

فیزیکم همینطور

خوشبحالت

عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍                                      خواهانِ برابری، صلح و امینت...                                                                                           •🇮🇷•