2777
2789
عنوان

بچه ها کسی قلم چی میرع

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 31 پست
من یکی از خواهرام ترازش ۷۰۰۰ هزار بود. از اول تا اخرم ترازش همین بود اما الان خواهر دیگه ام قلم چی ...

خواهرت مث منه

من اصلا نمیتونم سوالای حل کردنیو حل کنم مث ریاضی و فیزیک

عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍                                      خواهانِ برابری، صلح و امینت...                                                                                           •🇮🇷•

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم از عدم اعتماد به نفس در آزمون و حل سواله جنگنده و جلورونده نیستین

اخه وقتی بلد نیستیم چیکار کنیم؟

عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍                                      خواهانِ برابری، صلح و امینت...                                                                                           •🇮🇷•
من خواهرمو میبینم که تو خونه بهتر میتونه سوللای کتاب تستارو حل کمه اما موقع ازمون حتی دست به قلم نم ...

اخه کتاب تستا یکم انگار سطحشون آسون تره

و اینکه استرس نداریم

نه اصلا اسون تر نیست

نمیدونم والا

رشته تجربی بودی بعد تغییر رشته دادی ب انسانی؟؟

نه همون تجربی، پرستاری رو مرخصی گرفتم بخونم یه رشته ی بهتر بیارم، دیگه درگیر کرونا و اینا شدم چن ماه درگیرش بودم رتبم اون سال بدتر شد😂

دیگه اومدم فرهنگیان

نه همون تجربی، پرستاری رو مرخصی گرفتم بخونم یه رشته ی بهتر بیارم، دیگه درگیر کرونا و اینا شدم چن ماه ...

آها آخه من پشت کنکوری تجربی بودم و خیلی دوس داشتم فرهنگیان قبول شم ولی نتونستم واسه همین امسال کتابای انسانی گرفتم و تغییر رشته دادم ب انسانی ...

کتاباشم تازه گرفتم و میخام شروع کنم با هدف فرهنگیان ولی همه میگن سخته نمیتونی قبول شی😕😕😕

فرهنگیان بهتره پرستاریه مگه🙂

نمیشه گفت کدوم بهتره، من برا فرهنگیان از پرستاری انصراف ندادم گفتم برا کنکور میخونم یه رشته ی بهتر مث پزشکی یا فیزیو یا... میارم اما دیگه یه مشکلاتی برام پیش اومد رتبم بدتر شد بنا به دلایلی اومدم فرهنگیان، 

آها آخه من پشت کنکوری تجربی بودم و خیلی دوس داشتم فرهنگیان قبول شم ولی نتونستم واسه همین امسال کتابا ...

نه اتفاقا خیلی خوبه یک دهم زحمتی که برا تجربی میکشی برا انسانی بکشی قبول میشی

خیلی همکلاسیم تغییر رشته ای از تجربی به ریاضی و انسانی ان