2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رفیقام شمال :)

حیف خانواده شل نمیکنه

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
دوس دارم برم سمت ستاره ها تو اسمون جای که همه چیز بی وزن میشه و هیچ ادمی نیست همه چیز عالی و بی نقص ...

مثل خودمی لعنتی حتما فیلم میان ستاره ای رو ببين

مثل خودمی لعنتی حتما فیلم میان ستاره ای رو ببين

اره فیلم های تخیلی هالیوودی زیاد میبینم ولی انیمه های قدیمی بیشتر اصلا باهاشون زندگی میکنم 

مثل انیمه قلعه ای در اسمان فکر کنم دیدیش ولی اگه میتونی باز ببین یه دختر و پسر هستن که میرن یه تو اسمون که یه قلعه بین ابر ها مخفی شده رو پیدا میکنن خیلی باحاله

یا قصر متحرک هاول

دنیای اریتی

اینارو ببین ذهنتو باز میکنه 

اره فیلم های تخیلی هالیوودی زیاد میبینم ولی انیمه های قدیمی بیشتر اصلا باهاشون زندگی میکنم  مث ...

چیزی روا بهت گفتم ببین حتما با کیفیت بالا ش رو دانلود کن و با هدفون گوش کن لذت ببر من بعد اون دیگه دلم نمیخواد بببينم بیش از 30 بار دیدمش هر بار بیشتر عاشقش ميشم

چیزی روا بهت گفتم ببین حتما با کیفیت بالا ش رو دانلود کن و با هدفون گوش کن لذت ببر من بعد اون دیگه د ...

میان ستاره ای یکی از فیلم های مورد علاقمه اصلا هنوزم برا این همه سال مغزم قفله براش مخصوصا اهنگش عاشق اهنگشم اینقدر که جدا دانلود کردم خیلی این سریال عجیب سیاه چاله و اون دنیای که پر از آبه من همیشه اسمون رو نگاه میکنم میگم خدایا چقد این دنیا بزرگه کاش میتونستم اون زیبای های که تو خلق کردی رو ببین برام این چیزا خیلی جذابه کلا من رو زمین نیستم تو اون بالا بالا ها هستم😃😭

چیزی روا بهت گفتم ببین حتما با کیفیت بالا ش رو دانلود کن و با هدفون گوش کن لذت ببر من بعد اون دیگه د ...

مریخی و به سوی ستارگان هم خیلی قشنگن البته اینم هست که خیلی تخیلی هست به اسم مسافران

[QUOTE=260822230]میان ستاره ای یکی از فیلم های مورد علاقمه اصلا هنوزم برا این همه سال مغزم قفله براش مخصوصا اهنگش عاش ...[/QUOTEنظرت در مورد دنیای موازی چیه

مریخی و به سوی ستارگان هم خیلی قشنگن البته اینم هست که خیلی تخیلی هست به اسم مسافران

نوچ اینا خیلی کلیشه ای هستن ،نميتونن با نولان بزرگ رقابت کنن

[QUOTE=260822230]میان ستاره ای یکی از فیلم های مورد علاقمه اصلا هنوزم برا این همه سال مغزم قفله براش ...

هنوز نمیتونم مطمئن درموردش بگم ولی حس میکنم میشه یکم به جلو و عقب برگشت یا من حس میکنم دنیا های دیگه وجود داره که ادمای مث ما هستن ولی هنوز درمورد سیاه چاله خیلی متعجبم هرچند خیلی برا بشر عجیبه من حس میکنم نمیشه از سیاه چاله انوان پول به جهان دیگه استفاده کرد چون اینقدر قدرت تخریب و نابودی درش بالاس امکان رو به صفر میرسونه