2777
2789

من خیلی احساس تنهایی میکنم تو خانواده شوهرم احساس غریبی میکنم هشت ها خواهر شوهر دارم همشون ازم بزرگترن و اونا مذهبین من نیستم ب خاطر همین باهشون صمیمی نیستم ولی غبطه میخورم اخه اونا خیلی هوای خواهراشونو دارن هر روز بهم زنگ میزنن ب هم سر میزنن ی جاری هم دارم باز خیلی خواهر داره ک خیلی هواشو دارن من ی خواهر دارم ک اصلا کاری ب من نداره مادرمم پیره بچمو ک بچه اولمه ب سختی بزرگ کردم دست تنها ریفلکسی بود ب چ مکافاتی بزرگ شد ن خواهری ن مادری هیچ کس نداشتم ولی خواهر شوهرام ک میبینم غبطه میخورم بخدا حسادت نمیکنم فقط تنهام ادم ساکتی هستم دوستی هم ندارم فقط شوهرم تو دنیا دارم ک هوامو داره ولی بازم ادم دلش خانواده میخواد اخه من خانواده دارم ولیکاری باهام ندارن چی کار کنم 

شبیه منی 

خانواده شوهر کم جمعیتن ولی صمیمی نیستن 

مادرشوهرم اصلا مارو دور هم جمع نمیکنه کلا بچه هاشو جدا جدا دعوت میکنه

مامان بابامم هروقت باهاشون دردل کردم گفتن داری ناشکری میکنی 

هیچ وقت حرفای منو جدی‌ نگرفتن

برای آرزوهایی ک خاکسترشُ باد برد …❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تو با خواهر ومادرت ارتباط بگیر

تو برو خونشون یا دعوتشون کن خونت

یا عصرا برو پیششون،یا گاهی خریداتو بجای اینکه با شوهرت بری با خواهرت برو

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید

چقدر منی ،من نه خواهر نه مادر دلسوز ،ولی خوبیش اینه با جاریام خیلی خوبیم تنها نمیمونم با دوتاشون خیلی راحتم اوناهم منو خواهرشون میدونن ،شما هم اگه دوس داری یه دوست پیدا کن یا کم کم با خواهراش رفت و امد کن اونا ببینن خودت میری باهات صمیمی میشن

مثل من   

ولی چه میشه کرد سعی کن باور کنی که نمیشه تغییرش داد و خانوادتو هرجور که هستن دوستشون داشته باشی،سعی کن با خواهرهای شوهرت میانه رو خوب کنی به چیزای مثبت زندگیت فکر کنی و ..

# الهی بمیرم برای خودم که همیشع تنهاااااام😞😢الههههی بمیرم که هیچکس بفکرم نیست 😭😭😭الهی بمیرم که همیشه زیادیم ...💔

سعی کن خودتو با چیزایی دیگ سرگرم کنی عزیزم درکتون میکنم منم شهرغرییم با اکثرا خانواده شوهرمم قهریم و رفت امدی نداریم با چن تا دیگ اشتیم ولی خب از هم دوریم فقط چن نفر نزدیک خونمونن ک فقط بایکیشون رفت وامد داریم ینی تو شهرغریب فقظ خاهرزاده شوهرم ک نزدیکمونه بااونارفت وامد داریم همین.  خاهرمم کرجه و ماتهرانیم از هم دوریم دیر ب دیرهمو مبینیم و منم خستم از تنهایی ولی کاریش نمیشه کرد

خب تو با خواهر ومادرت ارتباط بگیر تو برو خونشون یا دعوتشون کن خونت یا عصرا برو پیششون،یا گاهی خرید ...

خواهرم دوس داره با دوستاش باشه چند بار بهش گفتم بیا کمکم بیا پیشم اونم گفت دلم نمیخواد بیام مادرمم پیره نمیتونه کمکی ب من کنه 

عزیزم شما تنها نیستی که شرایطت اینجوریه،

منم نه خواهر دارم نه خواهر شوهر،

توی یه شهری زندگی میکنم که از پدر و مادر و اقوام هم فاصله دارم(فاصله ی کم)

هیچ دوست صمیمی هم اینجا ندارم که باهاش یه خرید برم یا یه کافه یا یه نیم ساعت بریم با هم حرف بزنیم حتی دلم باز بشه

چه میشه کرد منم خیلی احساس تنهایی میکنم

عزیزم شما تنها نیستی که شرایطت اینجوریه، منم نه خواهر دارم نه خواهر شوهر، توی یه شهری زندگی میکنم ...

عزیزم من همیشه میگم شاید خودم مشکلی دارم ولی نمیدونم چیه تنها مشکلم اینه من ادم اروم ساکتی هستم

مثل من     ولی چه میشه کرد سعی کن باور کنی که نمیشه تغییرش داد و خانوادتو هرجور که هستن ...

خواستم باهاشون دوست هم بشم ولی چند بار اذیتم کردن کلا ادمی هستم تا یکی کوچکترین برخورد بدی باهام داره ازش فاصله میگیرم صمیمی میشدم دخالت میکردن تو زندگیم یا بی احترامی میدیدم نمیشه با خانواده شوهرم صمیمی شد

عزیزم من همیشه میگم شاید خودم مشکلی دارم ولی نمیدونم چیه تنها مشکلم اینه من ادم اروم ساکتی هستم

آروم و ساکت بودن که مشکل محسوب نمیشه عزیزم

خیلی هم خوبه،خودمم این ویژگی رو دارم