2777
2789
عنوان

ازدواج

161 بازدید | 9 پست

این دعا منسوب به امام جواد هست برای اومدن خواستگار و ازدواج که خیلی دیدم نتیجه گرفتن. باید ۹ روز پشت سر هم و هر روز ۱۴ بار خونده بشه.

ان شاالله برای کسایی که اینجا هستن و دوست دارن، نتیجه بده

اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْأَلُکَ بِحَقِ‏ وَلِیِّکَ‏ مُحَمَّدِ بْنِ‏ عَلِیٍ‏ إِلَّا جُدْتَ‏ بِهِ عَلَیَّ مِنْ فَضْلِکَ وَ تَفَضَّلْتَ بِهِ عَلَى مَنْ وَسِعَکَ وَ وَسَّعْتَ

عَلَیَّ رِزْقَکَ وَ أَغْنَیْتَنِی عَمَّنْ سِوَاکَ وَ جَعَلْتَ حَاجَتِی إِلَیْکَ وَ قَضَاهَا عَلَیْکَ إِنَّکَ لِمَا تَشَاءُ قَدِیرٌ

تلاشتو بکن. اگر نشد، مصلحتی توش هست....🌷🌷🌷🌷بخند و شاد باش و بدون هرکسی سر راهت قرار میگیره، کمک میکنه به رشد کردنت. یا حالتو خوب میکنه و ویژگی مثبتشو یاد میگیری...یا حالتو میگیره و یادمیگیری اون طوری نباشی...🌷🌷🌷🌷
شما نتیجه گرفتی

من ازدواج تو اولویت هام نیست. ولی یه یار برای حاجتی اینو خوندم. کلی هم به خدا گفتم این برای اون حاجته هست. اما کلی برام خواستگار پشت سر هم اومد😂😂😂

ولی چند مورد از دوستام بودن ک خواستگار نداشتن و براشون خواستگار اومد. یکی از دوستامم با پسری میخواست نامزد کنه. شرایطش خوب بود اما چون پدر و مادرهاشون جدا شده بودن, زیر بار نمیرفتن. بعدش این دعارا خوندن و الان سر خونه و زندگیشونن

تلاشتو بکن. اگر نشد، مصلحتی توش هست....🌷🌷🌷🌷بخند و شاد باش و بدون هرکسی سر راهت قرار میگیره، کمک میکنه به رشد کردنت. یا حالتو خوب میکنه و ویژگی مثبتشو یاد میگیری...یا حالتو میگیره و یادمیگیری اون طوری نباشی...🌷🌷🌷🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ازدواج تو اولویت هام نیست. ولی یه یار برای حاجتی اینو خوندم. کلی هم به خدا گفتم این برای اون حاجت ...

اها عزیزم  قربونت مرسی انشاالله خوشبخت بشی بهترینا رو برات آرزو دارم

اها عزیزم  قربونت مرسی انشاالله خوشبخت بشی بهترینا رو برات آرزو دارم

ممنونم عزیزم. منم برای شما بهترین ها را میخوام❤️🌷

من ازدواج تو اولویت هام نیست. ولی یه یار برای حاجتی اینو خوندم. کلی هم به خدا گفتم این برای اون حاجت ...

تو که نفست گرمه میشه برا منم بخونی 

چون دلت پاکه 

لاحول و لا قوه الا بالله ( من سال نو عروس میشم ) 
تو که نفست گرمه میشه برا منم بخونی  چون دلت پاکه

باشه عزیزم. ولی خودت هم با یقین بخون. انشاالله با کسی که برات منشا خیر هست ازدواج میکنی🌷

باشه عزیزم. ولی خودت هم با یقین بخون. انشاالله با کسی که برات منشا خیر هست ازدواج میکنی🌷

فرشته هستم 

قبول باشه 

لاحول و لا قوه الا بالله ( من سال نو عروس میشم )