2777
2789

در مورد حس ششم ازم یه سؤالایی پرسیدین 

هرکی که جوابشو ندادم اینجا دوباره بپرسین جواب میدم 

فقط یه بار بپرسین شاید یکم دیر بشه ولی جواب میدم دوباره سوالتون رو تکرار نکنید لطفا اینجوری گیج میشم . 

خواهش میکنم باقی دوستان که حس ششم قوی دارن اینجا نظراتشون رو نگن لطفا 🙏

طراحی چهره سیاه قلم انجام میدم. اگه دوست داشتید کارامو ببینید تلگرام پیام بدین. سفارش هم قبول میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام قشنگم داداشم کی زدواج میکنه

حسم میگه نیمه اول سال ۴۰۲

طراحی چهره سیاه قلم انجام میدم. اگه دوست داشتید کارامو ببینید تلگرام پیام بدین. سفارش هم قبول میکنم
اتفاقی که منتظرشم میفته؟ اگر آره چه زمانی؟

عزیزم هیچ پیش زمینه ای ازین اتفاقی که میگی تو ذهنم نیس اگه میتونی یه اشاره کوچیک بهش بکن

سلام گلم.بگو ک شوهرم خیانت کرده بود یا سوتفاهم بود

عزیزم من خیلی به مردا مشکوکم ولی نمیدونم چرا درمورد همسر شما حسم میگه خیانتی در کار نبوده و سو تفاهم بوده

اولا ممنون برای این فرصت جواب منم بده لطفا 

با این فرد مورد نظر ازدواج سعادتمندانه ای دارم؟ 

درباره تغییرات رفتاری اخیرش و تناقضاتش قضیه چیه؟ 

با دختر دیگری ارتباط عاطفی و دلبستگی داره؟ 

💐ممنون که وقت میذاری و جوابگو هستی💐

اولا ممنون برای این فرصت جواب منم بده لطفا  با این فرد مورد نظر ازدواج سعادتمندانه ای دارم؟ ...

عزیزم نمیدونم چرا حسم به این فردی که میگید مثبت نیس 

شاید تناقضاش یه جور مشکل اخلاقی باشه و مورد پنهانی نداشته باشه ولی من حسم مثبت نیس 

البته من اطلاعاتم خیلی نسبت بهش کمه ممکنه حسم اشتباه کنه

حسم میگه نیمه اول سال ۴۰۲

این ماه به چیزی که میخوام میرسم؟ چه زمانی؟

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

سلام اسمم شهربانو ۲۳سالمه بنظرت ازدواج دارم؟ زمانش دور هست یا نزدیک؟

بله عزیزم چرا با این سن کم نگرانی 

ملومه که ازدواج داری 

حسم میگه خیلی زود عروس میشی