2777
2789
عنوان

مقدار غذای دختر ۲۲ ماهه من

653 بازدید | 6 پست

سلام مامانا من دخترم ۱۱ کیلو وزنشه قدش هم ۸۷ یه روزش رو مثال میزنم شما نظرتون رو بگید بنظرتون کافیه غذاش؟شاید من وسواس ام...صبحانه یه تخم مرغ نیمرو بعدش یه لیوان آبمیوه طبیعی میدم ناهار ۴ تیکه کوچیک گوشت با دو تیکه دنبه کبابی و سه چهار تیکه کوچیک نون ...می‌خوابه بیدار میشه کوکو سب زمینی دو تا ... عصرونه هم پفیلا...شام هم سه چهار تا قاشق غذا همین  

خدایا شکرت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر شما چند سالشه عزیزم اگه اشکال ندارد میگید وزنش رو و اینکه اشتهاش خوبه ؟

ممنونم گلم  الان دختر من ۳ سالشه ۱۳ کیلو

خوراکش  زیاد خوب نیس قدش ۹۹

از صبح پاشه  ۶ تا  یه  بندانگشت نون لواش  وکره بادام زمینی

یه موز

نهار ۳ قاشق بزرگسال پلو دوقاشق خورشت

یه پیاله ماست

پاستیل تنقلات

ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
دختر شما چند سالشه عزیزم اگه اشکال ندارد میگید وزنش رو و اینکه اشتهاش خوبه ؟

عزیزم یه تاپیک داشتی که نوشته بودی که قلب جنینت تو ۹ هفته تشکیل نشده اخرش چی شد منم وضعیت شما رو دارم الان.وخیلی ناراحت و نگرانم

عزیزم یه تاپیک داشتی که نوشته بودی که قلب جنینت تو ۹ هفته تشکیل نشده اخرش چی شد منم وضعیت شما رو دار ...

عزیزم دور از جون شما من مجبور به کورتاژ شدم چند هفته صبر کردم اما دکترم گفت بیفایده اس و قلب باید تاالان تشکیل می‌شده و قرص داد بهم کامل سقط نشد و کورتاژ کردم 

خدایا شکرت 

سلام ببخشید عزیزم که اینجا کامنت میزارم شما تو یکی از تاپیکات گفتی که پروتز سینه کردی بعد از ۴ سال راضی هستید مشکلی مثل کپسول انقباضی نداشتید؟ممنون میشم جواب بدید

یا از رفتارت دفاع کن یا با آن وداع کن