2777
2789
عنوان

اينترنت

514 بازدید | 59 پست

لطفا نگيد اين چه تعطيله يا از دنيا عقبه خودم ميدونم تو ارتباطات و تكنولوژي عقبم 😅😬 🙄😥😫

واسه بودن تو گوگل و سرچ و حتي همينجا، بايد مثل تلگرام و …. بسته بخرم طا ربطي نداره

اخه شارژ پوليم زود صفر ميشه 

عجب صبري خدا دارد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره باید نت داشته باشی تل و اینستا مصرفشون زیاده ولی گوگل و سایتای داخلی خب خیلی کمتره 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

چه تعطیله

دلم میخواد جار بزنم ، که ازت بدم میاد.دلم میخواد عکساتو جلو همه دار بزنم.دلم میخواد داد بزنم ، بزنم بشکونم.بفهمی از تو پاره ترم ، بکشم کارد به تنم.دلِ من میسوزه واسَت ، کوچولوی نازنینَم.دلِ من میگیره وقتی ، تو رو اینجوری میبینَم. دلِ من میلَرزه واسه ، بُغضِ سنگینِ نگاهِت.دلِ من میشکَنه وقتی ، غمگینِ صورتِ ماهِت.دِلَم از دنیا بُریده ، که تو رو اینجوری بد کرد.چطور اون حسِّ قشنگ شد ، اینطوری تبدیلِ سَردرد.دِلَم از مَردُم چه خونِ ، که تو رو از من گرفتن.چطور این قصّه ی تلخو ، واسه ما دو تا نوشتن💔💔

نباید به این میخندیدم😂😂😂😂😂😂😂😂😂

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡