الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دلم میخواد جار بزنم ، که ازت بدم میاد.دلم میخواد عکساتو جلو همه دار بزنم.دلم میخواد داد بزنم ، بزنم بشکونم.بفهمی از تو پاره ترم ، بکشم کارد به تنم.دلِ من میسوزه واسَت ، کوچولوی نازنینَم.دلِ من میگیره وقتی ، تو رو اینجوری میبینَم. دلِ من میلَرزه واسه ، بُغضِ سنگینِ نگاهِت.دلِ من میشکَنه وقتی ، غمگینِ صورتِ ماهِت.دِلَم از دنیا بُریده ، که تو رو اینجوری بد کرد.چطور اون حسِّ قشنگ شد ، اینطوری تبدیلِ سَردرد.دِلَم از مَردُم چه خونِ ، که تو رو از من گرفتن.چطور این قصّه ی تلخو ، واسه ما دو تا نوشتن💔💔
این چه طرز حرف زدنه اخه عزیزم، یه جوری رفتار کنیم یکی که واقعا سوال داره خجالت نکشه از پرسیدنش🌺🍃
به شوخی گفتم باو
دلم میخواد جار بزنم ، که ازت بدم میاد.دلم میخواد عکساتو جلو همه دار بزنم.دلم میخواد داد بزنم ، بزنم بشکونم.بفهمی از تو پاره ترم ، بکشم کارد به تنم.دلِ من میسوزه واسَت ، کوچولوی نازنینَم.دلِ من میگیره وقتی ، تو رو اینجوری میبینَم. دلِ من میلَرزه واسه ، بُغضِ سنگینِ نگاهِت.دلِ من میشکَنه وقتی ، غمگینِ صورتِ ماهِت.دِلَم از دنیا بُریده ، که تو رو اینجوری بد کرد.چطور اون حسِّ قشنگ شد ، اینطوری تبدیلِ سَردرد.دِلَم از مَردُم چه خونِ ، که تو رو از من گرفتن.چطور این قصّه ی تلخو ، واسه ما دو تا نوشتن💔💔
آخه بگو چجوری با شارژ رفتی تو چند ثانیه دود میشه میره تو هوا😐
باور كن ديروز شارژ كردم اومدم اينجا يهو ديدم بعد از حدودا يه نيم ساعت كمتر بيشتر ديدم وارد نميشه تو سايت ديدم بله اس ام اس اومده اعتبار رو به پايان است
آره باید بسته اینترنت بخری. وقتی مصرف آزاد باشه از شارژت کم میشه. هر اپراتوری یه کد داره مصرف آزاد رو قطع میکنه. کد اپراتورت رو از توی گوگل سرچ کن پیدا کن و بزن که دیگه از شارژت واسه اینترنت و اینا کم نشه. بعد دیگه فقط باید بسته بخری
نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»