بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بله موافقم..اون خواهر نیست که شما خرد بشی...تازه اگر خواهرم بود حق داشت ازدواج کنه نمی شه که نیازشونو به تعویق بندازن..ان شاءاله که شما هم خوشبخت بشی..
وا این چه حرفیه خو اون زودتر کیس مناسبش براش پیدا شده این فکرا چیه دیگه اون که نمیتونه صبر کنه گلم تا شما اول ازدواج کنی بعد اون منم اقام ۱۰ سال از برادر بزرگش بچه تره اما اقا من عروسی کرده اون داداشش هنوز مجرده
زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب میكنی، او درد میكشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی میکشد و تو خواب حوريان بهشت میبينی، او مادر میشود و همه جا میپرسند نامِ پدر!
برادرم که از من هفت سال کوچیکتر بود زودتر از من ازدواج کرد همه جا همراهیش کردم مگه میشه داداش کوچیکه رو دوس نداشت و براش کاری نکرد چه حرفا میزنید مگه محبت تو دلتون مرده
شاید تو هنوز شرایط برات پیش نیاد اونم باید پاگیر تو بشه
بنده خدایی همین فکر رو کرد الان سه تا دخترش بالای ۴۰هستن و ازدواج نکردن به خاطر حساسیت اولی
💥اللهم صل علی محمد و آل محمد💖 خدایا بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم ،بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم،بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم ،بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم ،،،بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم،،،بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدا مرتکب می شوم مرا ببخش و گناهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم...💚💚💚خدایا میشه یه روز که بلند شدم ببینم مریضیم خوب خوب شده و همه ی این چند سال خواب بوده🥺خدایا میشه خونم نزدیک یه مسجد باشه و من با شنیدن صدای اذونش برم اونجا نماز جماعت بخونم 🤩خدایا کاش یه روز بیای پیشم بشینی و خوب به حرفام گوش کنی
چه ربطی داره آخه اون پسره تو دختر،من دختر دیدم 37ساله مجرد برادرای کوچک ترش زن گرفتن،
سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین