2777
2789

بچ ها نمیدونم چرا این فامیلمون اینجورع خداشاهدع هروق دیدمشون همین حرف زدن 

میگ ک من رفتم فروشگاه خانمع گف چق خوش چهره ای 

دفه پیش میگف رفتم ارایشگا خانمع میگف چق خوش عطری ی بار دیگ میگف رفتم کلاس بم گفتن چق خوش لباسی ینی کلا تو مود تعریف کردنع اگ یکی هم اداشو دربیارع مثلا شروع کنع مث خودش تعریف کردن خیلی زورش میگیرع حتی تخزیب میکنعی ضرب المثلی چیزی هس ب اینجور ادما اصن چی میگن؟خودشیتفتع؟ ی چیز بگین بچسبونم بش 

اینجور ادم توفامیل و دوستا دارید؟چی میگن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خواهرشوهرم

اینجوریه که هرجا میره همه بهش میگن چقدر خوشکلیدچقدر سفیدی چقدر باشخصیتی چقدر بهت میاد تحصیل کرده وفلان باشی اصلا بهت نمیاد 32 سالت باشه انگار 17-18 سالته 

بله،خیلی معمولیه ولی چون خودشیرینه باعث میشه بقیه هی بگن خوشگله خودشم ادعاش بشه

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

ادمایی که جایی کم میارن طرز رفتارشون این جوری میشه

احتمال میدم در برابر خوشگلی شما کم آورده 

بعدشم از خودش تعریف کنه مگه چیزی از شما کم میشه؟ بزار راحت باشه شاید اینجوری درون خودشو آروم میکنه 

اره خواهرشوهرماینجوریه که هرجا میره همه بهش میگن چقدر خوشکلیدچقدر سفیدی چقدر باشخصیتی چقدر بهت میاد ...

ببین اسی گفت خود طرف هی میگه

این مورد شما که اوکیه خب واقعا زیبا و جذابه 

ایشون خود شیفتس... ما توو فامیلمون خوشگل و پولدتر زیاد داریم ولی همشون متواضع و فروتن هسن... فقط خونواده یک داییم بسیار بسیار خود شیفته هستن.. چون پولدارن و جنبشو ندارن.. بشینی پیششون فقط از پولشون حرف میزنن.. مخ آدم سوت میکشه اینا حرف زدنی.. من ک ترجیح میدم هیچوقت باهاشون همکلام نشم.. خیلی زور میزنن معاشرت کنن باهامون ولی من یکی رو نمیدم.. چند باری هم دعوت گرفتن رسما خودم رد کردم.. متنفرم از آدمای بی جنبه و خود شیفته و حسود.