2777
2789
عنوان

زندگی با خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1623 بازدید | 87 پست
اشتباهه دیگه نمیتونی یه  ناهار بدی خانوادت شاید بخوای زید بیدار بمونی شاید بخوای یروز اصلا تا ل ...

وای کلا علایم زندگی منو گفتی دمت گرم واقعا❤️بزرگ تمرین اشتباهه 

من نمیتونم برم بیرون از دستش ک هی زنگ میزنم 

چند بارم دیدم امارمو ب شوهرم میداد ک کی رفتم بیرون می اومدم

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢
عزیزم منم درو قفل نمیکنم به خدا یه در زدن بلد نیستو خونه ی خودم امنیت جانی ندارم یه دفعه میبینی درو ...

درو قفل کن ازاین ب بعد

اوایل ازدواج مادرشوهرم میگف کلیدو چرا نمیزاری پشت در یا درو باز بزار و فلان در خونه ی خودش همیشه بازه رفت امدو چک میکنه چن بار من داشتم با شوهرم حرف میزدم پشت در فالگوش وایستاده بود مچشو گرفتم

جوری شده که میخواییم بیاییم نی نی سایت باید با تسبیح بیاییم🤣😂🤣😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا شوهرم خیلی ادمه جدیه باباش جلو اون جرعت نمیکنه چیزی بگه فقد هم من تنها میشم این چیزا رو میگه

خوب شوهر منم دقیق مث شوهر شماس ولی موقعی ک شوهرم نیس میان بالا سرم و زجرم میدن بازم خوددانی شما انگار میگم ک دوس نداری با حقیقت روب رو شی ولی حقیقت اینه ک من گفتم چون تجربه کردم

درو قفل کن ازاین ب بعد اوایل ازدواج مادرشوهرم میگف کلیدو چرا نمیزاری پشت در یا درو باز بزار و فلان ...

انگاری مادر شوهرت کپیه با مادرشوهرم😂

من ک عاصی شدم از دستش.یه بار دعوامون شد منم فهمیدم ک تو حیاطه به شوهرم گفتم مامانت در زدن بلد نیس.یه چند وقت در میزد بعد بازم روز از نو شد😑

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢
وایی یعنی با سیاستم نمیشه؟ 

خیر 

والا من ک هرکار رو روشی رفتم اخرش مقصر من بودم و بده و اخی من بودم فقط باید از خانواده ها دور بود چ خانواده ی خودت چ همسر بیشتر دعواها هم سر همین خانواده هاس

انگاری مادر شوهرت کپیه با مادرشوهرم😂 من ک عاصی شدم از دستش.یه بار دعوامون شد منم فهمیدم ک تو حیاطه ...

خخخ من شوهرم دیگ کفری شده بود از دستش یبار بهش گف پدر زن منو دراوردی انقدر چکش میکنی اون یکی عروستو چک میکنی؟اومده بود بمن میگب من کی اینکارو کردم من ک کاری بهت ندارم خداروشکر کن مادرشوهر پدرشوهر خاهرشوهر خوبی داری

خدا صبرت بده بابا  خب تذکر بده عزیزم ی حد و مرزی تعیین کن

نمیشه گلم

باور کن محلشم نمی‌دم ولی بازم کار خودشو می‌کنه

توام تا قبل از ازدواجت حد و حدودتو مشخص کن.ببشتر فکر کن عزیزم

بعداً پشیمونب فایده نداره

انگاری مادر شوهرت کپیه با مادرشوهرم😂 من ک عاصی شدم از دستش.یه بار دعوامون شد منم فهمیدم ک تو حیاطه ...

تازه بعضی اوقات ک میخام برم بیرون الکی میگم خونه ی مامانمم ک ندونه کجا میرم زنگ میزنه یبار از شوهرم میپرسه کجام بعد زنگ میزنه خونه ی مامانم ب گوشی خودم زنگ نمیزنه ک مچمو بگیره😑😐