2777
2789
عنوان

زندگی با خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1623 بازدید | 87 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس تو هم که عین منی😔

من انقدر بی زبونم پدرشوهرم فوش کشم کرد سرمو بالا نیاوردم بگم باکی هستی شوهرم بخاطر من باهاشون قهر کرد میدونی چرا شوهرم پشتم میگیره؟چون میدونه من هیچ کرمی نمیریزم دیده هیچکاربشون ندارم ولی اگ منم جواب میدادم شوهرم هیجوقت پشتم نبود البته اوایل ازدواج شوهرم پشت خانوادش بود فک میکرد من دروغ میگم یا توهم زدم دوسه باری دید ن واقعا من بی زبونم و توسری خور پشتم درومد

جوری شده که میخواییم بیاییم نی نی سایت باید با تسبیح بیاییم🤣😂🤣😂
خخخ من شوهرم دیگ کفری شده بود از دستش یبار بهش گف پدر زن منو دراوردی انقدر چکش میکنی اون یکی عروستو ...

شوهر من ک اصلا انگار ن انگار

هرچقدر میگم گوش نمیده.فقط یه چیزی رو بهت بگم عزیرم،بچت ک بدنیا اومد نزار ببره با خودش بچه دو تربیتی میشه ب حرف گوش نمیده.پسر بزرگمو میبرد و از من بد می‌گفت اونم ک بچه بود یه بار گفت ک مامان جون میگه بابا تو بیشتر باید دوست داشته باشی😑شوهرم بودنش.دعوا شد ازون ببعد نمی‌زارم بره بدون خودم

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢
بعدشم ۹ ماه ک چیزی نیس بیشتر صبر کن بگو نمیخام نزدیک خانوادت باشم همینطور خانواده ی خودم من ۴ سال صب ...

خب خانوادش به من بدی نکردن تا میگم میگه اخه اونا که خوبن اینطورین اونطورین تویه شهر غریب کیو داریم و از این حرفا🤦🏻‍♀️

اینم بگم پدرشوهرم بیشتر ازاین میسوزه یعنی کلا خانواده ی شوهرم ااین میسوزن ک شوهرم منو خیلی بیش از خیلی دوس داره توقع نداشتن انقدر دوسم داشته باشه

اووه😞

تازه اینا یسری چیزاست  اگر بخوای میگم باز   مثلا تولد خودت یا شوهرت میخای دونفره باشه سورپرایز بشین  کلا فراموشش کن چون همیشه اونا هستن  .   هر بار با یه کاسه آش ماست دوغ نون میاد خونت البته واسه فضولی ها  .    یراستم میره سر  اُپن ببینه وضعیت گاز و سینک چیه  .   بعد برای نظافت پله ها  شاید دلت نخواد تو ماهش اصلا  جارو کنی یا طی بکشی اونجا این حرفا نیست باید  هر روز تمیز کنی. صدا خندت گریت میره اونجا ف  ال گوش وایمیستن بعدش سر پول قبض اب و برق و گاز همیشه بحثه . اون درو نکوب بهم از پله ها یواش برو این کیبود اومد خونتون  . چی بود دادی برد چی بود اورد وای چقدر عذاب خدا زن بودن سخته سخت کاش انقدر پول دار بودمممم یه خونه خوشکل میخریدم شوهرم  میبردم اونجا اونم خر کیف میشد منم زندگی ارومی داشتم

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
شوهر من ک اصلا انگار ن انگار هرچقدر میگم گوش نمیده.فقط یه چیزی رو بهت بگم عزیرم،بچت ک بدنیا اومد نز ...

نمیزارم خود شوهرم اینو میدونه چقدر حساسم دعا کن برم ازاینجا خسته شدم ارامش ندارم بخدا من دوهفته یبار از خونه میرم بیرون پوسیدم دیگ

تازه اینا یسری چیزاست  اگر بخوای میگم باز   مثلا تولد خودت یا شوهرت میخای دونفره باشه سورپ ...

وای دقیقا خودشون ۲ نصف شب انقدر سر صدا دارن هیچی نیس یبار من صدای اهنگو زیاد کردم داشتم کار میکردم مادرشوهرم قشنگ زنگ زد گف کم کن حالا ساعت ۴ ۵ بعد ازظهر بود

بله عزیزم

پس این چیزا حقیقت داره چون من ۳ ماهه به طرز باور نکردنی با همسرم به مشکل خوردم درصورتیکه ما عاشق هم بودیم و هیچ مشکلی نداشتیم اما چند وقتیه که الکی دعوامون میفته منو میزنه و ... یکی بهم گفت ممکنه دشمنی دارین که جادوتون کرده ...!

خب خانوادش به من بدی نکردن تا میگم میگه اخه اونا که خوبن اینطورین اونطورین تویه شهر غریب کیو داریم و ...

بگو بحث بدی نیس نمیخام حرمتا شکسته شه

خب خانوادش به من بدی نکردن تا میگم میگه اخه اونا که خوبن اینطورین اونطورین تویه شهر غریب کیو داریم و ...

الان خوبن   شوهرتم همین این حرف منو یادت باشه اصلا بنویسش یجااآ

تا زمانی که با شوهرت زیر یک سقف زندگی نکنی نمیشناسیش چه برسه اونا... و بعد ۱۰ سال تازه رفتار های جدید از شوهرت میبینی تو عقد همه چی اوکیه و خوبه

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
نمیزارم خود شوهرم اینو میدونه چقدر حساسم دعا کن برم ازاینجا خسته شدم ارامش ندارم بخدا من دوهفته یبار ...

ایشالا هر چی خیره برات پیش بیاد عزیزم

و اینکه کوچولوی نازنینتم ب سلامت دنیاش بیاری❤️❤️

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢