2777
2789
عنوان

زندگی با خانواده شوهر

1623 بازدید | 87 پست

سلام دوستان ی سئوال داشتم 

من هنوز نه ماهه عقدم و قراره چند وقت دیگه بریم سر خونه زندگیمون و با خانواده شوهرم زندگی کنیم و خانه مال شوهرمه و سه طبقه هستش اما پدر شوهرم میگه خانه مال هممونه ی برادر شوهر مجرد دارم که میگن داماد شه قراره اونم اونجا طبقه سوم زندگی کنه شوهرمم خیلی احترام پدرشو داره و چیزی نمیگه و عاشق خانوادش هستش 

خانوادشم نه زیاد خوبن نه زیاد بد فقد پدرشوهرم تویه رفت امد با اقوام مشکل داره و میگه هرکاری میکنین به من ربطی نداره من خوبیه زندگیتونو میخوام و نمیخوام ضربه بخورین و فقد دخالت شون در اینه و ایشون اینم لازمه بگم که منفی نگر هستن و زبان تندی دارن

به نظرتون زندگی تویه همچی خانه ای درسته یا به مشکل بر میخوریم و ما تویه عقدمون چون راه دور هستیم من بیشتر خانه اونا بودم و تا حدودی مشکلی نداشتیم و حرفی نبوده اما خب خیلی نگران میترسم پشیمون بشم... 😞😞

شما هم نظر بدین ممنون میشم

ایشالا ک خوشبخت بشی گلم

ولی ما هم اونجوری هستیم و الان با دوتا بچه پشیمونم ک چرا اومدم.خونمون جوریه ک تو یه حیاط بزرگ یه خونه اونوره مال مادرشوهرم اینا.ماهم اینور ولی تو رفت و امدمون دخالت میکنن.یه شب دیر بریم یا دیر بیایم هی زنگ میزنم ک کجایین چرا این موقع رفتین و .....😒

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعدشم ۹ ماه ک چیزی نیس بیشتر صبر کن بگو نمیخام نزدیک خانوادت باشم همینطور خانواده ی خودم من ۴ سال صبر کردم احرسر با دعا جنبل راضیم کردن

جوری شده که میخواییم بیاییم نی نی سایت باید با تسبیح بیاییم🤣😂🤣😂
ایشالا ک خوشبخت بشی گلم ولی ما هم اونجوری هستیم و الان با دوتا بچه پشیمونم ک چرا اومدم.خونمون جوریه ...

دقیقا مث ما تو همه چی من کار دارن کم مونده بگن کی بغل همسرم بخابم

جدی؟ 

اهوم جدی فراتر از چیزی ک فکر میکنی سخته تازه تو میگی برادرشوهرتم قراره بیاد اونجا اون دیگ بدتره من باخواهرشوهرم زندگی میکنم رسما دهنمو سرویس کردن اعصابم بقدری ضعیف شده کار هروزم گریس دعا کن برم ازاینجا

نه من تو این چیزا که خودمون میریم بیرون و خرید امون دخالت نمیدن خودشونو اصلا خواهر شوهرم ندارم جاریم ندارم هنوز من فقد میگن باید با اقوام زیاد در ارتباط نباشم اما بازم نگرانم

اشتباهه دیگه نمیتونی یه  ناهار بدی خانوادت شاید بخوای زید بیدار بمونی شاید بخوای یروز اصلا تا لنگ ظهر بخوابی شاید بخوای  وقتی مهمون میاد واسشون اصلا نری ببینیشون یا اصلا حال نداشته باشی یک هفته خونه تمیز کنی  یا اصلا دعوات میشه باشوهرت صداتون بالا میره  یا  میخاین تا ۴ صبح بشینید  یا میخوایی لخت بگردی  تمام این کارا سخت میشه واست و تا زمانی ک بچه نیاوردی اینه بچه بیاد دنیا به بهونه اون یسره یا میبرنش یا میان پیشش بعدم ک دخالت ها چرا داد زدی سرش چرا تنبیهش کردی چرا غر زدی چرا  دیر جاشو عوض کردی چرا  لباسش خیسه چرا چاق نمیشه و بچت بد بار میاد چون چند نفر دلسوزی الکی دارن  و بعدش  که بچه بی ادب بار اومد سرکوفتش تو میشنوی ک مادرش تویی  اینارو دیدم ک میگماااا 

حالا اینا یادت  بمونه     نگا چقدر تایپ کردم  بعدا میفتی یاد حرفام

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
نه من تو این چیزا که خودمون میریم بیرون و خرید امون دخالت نمیدن خودشونو اصلا خواهر شوهرم ندارم جاریم ...

عزیزم منم قبلش همین بود بعد از ازدواج شروع شد مخصوصا ک همسرت اگ وا بده ک دیگ بدتره

اهوم جدی فراتر از چیزی ک فکر میکنی سخته تازه تو میگی برادرشوهرتم قراره بیاد اونجا اون دیگ بدتره من ب ...

خب من خواهرشوهر ندارم خوشبختانه و شوهرمم اجازه دخالت به اونا نمیده اما خب چیزیم که میگن فقد کار خودشه میکنه اما با اونام مخالفتی نمیکنه

عزیزم منم درو قفل نمیکنم به خدا یه در زدن بلد نیستو خونه ی خودم امنیت جانی ندارم یه دفعه میبینی درو باز کرد و اومد تو😐براشم مهم نیس تو چه وضعیتی باشی

بچه هام ک صداشون میرسه بیرون میبینی میاد ک چرا صداتون میاد انگاری باید لال باشیمتو خونمون

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢
اشتباهه دیگه نمیتونی یه  ناهار بدی خانوادت شاید بخوای زید بیدار بمونی شاید بخوای یروز اصلا تا ل ...

دقیقاااااااا درسته من اینارو تجربه کردم همرو فعلا ک حاملم اخریو تجربه کنم تکمیله

خب من خواهرشوهر ندارم خوشبختانه و شوهرمم اجازه دخالت به اونا نمیده اما خب چیزیم که میگن فقد کار خودش ...

فک میکنی شوهر من اجازه ی دخالت میده؟

ببین عزیزم تو انگار میخای خودتو قانع کنی دقیقا یاد زمان خودم افتادن شوهرم راضی نمیشد بیام این ساختمون من خسته شده بودم التماسش میکردم بیا توروخدا و فلان 

حالا یچیز بگم خواهرشوهر و میشه تحمل کرد جاریو ک اصلا توام ک گفتی قراره با جاریت تو یه ساختمون باشی

عزیزم منم قبلش همین بود بعد از ازدواج شروع شد مخصوصا ک همسرت اگ وا بده ک دیگ بدتره

نه بابا شوهرم خیلی ادمه جدیه باباش جلو اون جرعت نمیکنه چیزی بگه فقد هم من تنها میشم این چیزا رو میگه