2777
2789
عنوان

لکه بینی بارداری

58 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من یک ماهه باردار هستم از روز اول با لک بینی بارداریم شروع شد و خارج از رحم نیست ساک تشکیل شده و همچنان لکه دارم آمپول و شیافت واسم دکتر نوشته دیشب اولین آمپول رو زدم تو رو خدا بهم بگین چکار کنم بچه امو نگهدارم

چرا نگهش نداری مگه چیشده هیچ عیبی نداره عزیزم خب لکه بینی خیلیا داشتن دلیل به این نیس خدایی نکرده بچت مشکلی داره دختر همسایمون لکه بینی که هیچ خون ریزی داشت رفت دکتر کم کم خوب شد الانم یه پسر خوشگل داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش من سرهرسه بارداریم لکه بینی دلشتم بچه هامم موندن

استراحت کن نه مطلق منظور سرویستوبرو 

البته من سرکار می رفتم استراحت نداشتم 

سه روز عدسی درست کن با گوشت گرم باشه بهتر نیود همون عدسی روزی یک وعده بخور 

بعدهم ماه دوم بارداری هستی قل هوالله احدبخون هرروز 

برای زیبایی نی نی

بازهم میگم نگران نباش

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

استراحت باش ترجیحا استراحت مطلق 

سرپا نباش ، پله ، توالت ایرانی ، رابطه با همسر  کار و وسیله سنگین ، یبوست ، دوش طولانی با آبگرم همه ممنوع 

انشاالله خدا محافظ نی نی هست نگران نباش 

تقریبا خیلی ها اینجوری میشن

امپول و شیاف را مرتب استفاده کن 

ترجیحا یکی بیاد برات آمپول بزنه تو از خانه بیرون نرو

بخدا که خیلی بهم امید دادی آخه لکه ام بیشتر شده بود

باور کن دخترهمسایمون خون ریزی داشته جوری که ساعت 3 ظهر گفته حتما افتاده رفته دکتر دکترم بهش قرص داده و قطع شده فقط سریع برو دکتر خوب میشی خیلیا خون ریزی میگیرن