2777
2789
عزیزم مبارکت باشه حتما داری که خریدی. میخواستم بگم اوووو چه قدر گرون چه خبره با کمترش هم میتونست ...

مرسی عزیزم🌹🌹

من واقعا مثل خانومای دیگه دائم در حال خرید نیستم 

مثلا من شاید در سال یه کیف بخرم ولی دوستم دوماه یبار کیف بخره… 

من یا نمیخرم یا اگر بخرم دوست دارم برند بخرم…. که البته این برند خریدنه من یه پا میره با هزینه کردنه اونایی که عاشق تنوعن… ارزون میخرن ولی چندبار در سال میخرن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم🌹🌹 من واقعا مثل خانومای دیگه دائم در حال خرید نیستم  مثلا من شاید در سال یه کیف&n ...

ولی خب یه خانومایی هستن مثل امثال من که تا پاره نشه کیف یا لباس یا مانتو یا کفش یا هرچی شون، دوباره نمیخرن. مثلاً من هنوزم کیف ۶ سال قبلمو که مال دوران مجردیمه، استفاده میکنم. جنسش پارچه ایه خیلی خوبه یه بار هم پاره شد، تعمیرش کردم. نه که نخوام ولی خب همیشه خرج های واجب تر هست...

البته فکر نکنی ناراحتم یا خدایی نکرده ناشکری میکنم ها، همین طوری گفتم که بدونی.

شوهرم کارمنده بچه کوچیک دارم که خب خرج داره.

الحمدلله راضی م. خدا همیشه بهم بیشتر از لیاقتم نعمت داده...