2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نزدیک حدس زدما اسییییی اسم پیشی ات چیه تو پروفایل بگو خوابم نمیبره وگرنه😂

اره خدایی بقیه ناامیدم کردن😅😅😅

اون گربه ی من نبود 

رفته بودم مسافرت ویلایی که گرفته بودیم این گربه با بچه های نازش زندگی‌میکردن😍

با اجازه ات دو و دویست پولشو دادم😂😂😂

اسی ناراحت نشی.اما دو دویست نمیرزه خدایی.چ خبره اخه با دودویست من ازسرتاپا همه چیمو میخرم چیز چرتیم نمیخرما.هرچی میخرم همه میپرسن ازکجا خریدی.حالا خوشت اومده دیگ.مبارک باشه💜

اسی ناراحت نشی.اما دو دویست نمیرزه خدایی.چ خبره اخه با دودویست من ازسرتاپا همه چیمو میخرم چیز چرتیم ...

نه عزیزم چرا ناراحت بشم😅😅😅 میدونم‌چی‌میگی خیلیا اینجوری هستن … 

اما یه سری چیزا علاقه اس دیگه…. 

ولی باید از نزدیک ببینیش تا ببینی می ارزه یا نه… از نظر کیفیت میگم… 

هر چقدر پول بدی همون قدر آش میخوری… 

اسی ناراحت نشی.اما دو دویست نمیرزه خدایی.چ خبره اخه با دودویست من ازسرتاپا همه چیمو میخرم چیز چرتیم ...

شما حتما تهران نیستی اگه هستی از کجا میخری😂😂😂

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
نه عزیزم چرا ناراحت بشم😅😅😅 میدونم‌چی‌میگی خیلیا اینجوری هستن …  اما یه سری چیزا علاقه اس دی ...

اره خب.من ب قیمت اهمیت نمیدم من تنوع دوست دارم ی چیزیو نمیشه دوبار باهاش بری مهمونی یا عروسی.اما قشنگ معلومه از عکس

نه عزیزم چرا ناراحت بشم😅😅😅 میدونم‌چی‌میگی خیلیا اینجوری هستن …  اما یه سری چیزا علاقه اس دی ...

عزیزم مبارکت باشه حتما داری که خریدی.

میخواستم بگم اوووو چه قدر گرون چه خبره با کمترش هم میتونستی یه کیف نسبتاً شیک بخری ....

ولی بعد گفتم خب شاید منم اگر انقد پولدار بودم، کیف دو تومنی می‌خریدم به جای 200 تومنی....

پول برای چیه؟ اون دنیا که نمیتونی ببری، خب استفاده کن.

اره خب.من ب قیمت اهمیت نمیدم من تنوع دوست دارم ی چیزیو نمیشه دوبار باهاش بری مهمونی یا عروسی.اما قشن ...

اره… 

من سالی نهایت دوتا کیف میخرم … 

شاید باور نکنی ولی کیفی که چهارسال پیش خریدمو هنوزم میرم مهمونی استفاده میکنم… 

کیف اخه مثل لباس نیست که هر دفعه یه مدل بگیری دستت