2777
2789
عنوان

معضل آپارتمان نشینی!

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 50 پست
خدا صبرت بده  اما یه چیزی این آپارتمان نشینی خوبه ک امنیت داره بنظرم از خونه ویلایی آپارتمان م ...

اره عزیزم ولی تنها مزیت آپارتمان نشینیه وگرنه از هر نظر ویلایی بهتره 

عاشق خودت ، سرگرم احوال خودت باش . 
طبقه بالایی ماهم دقیقاشب وصبح فرقی نداره پاهاشومیکوبه درورودی روچنان میکوبه ولی من چیزی نمیگم دیگه چ ...

ادم گرفتار میشه با همسایه بد ، ادم متاسف میشه واسه شعور و فرهنگ بعضی از ادما 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای ما واحد کناریمون مستاجرمون هست وواقعا از صدای بلندتلویزیونشون تا دیروقت در عذابیم( همین الان هم ...

هر کدوممون ی مدل در عذابیم بازم خدارو شکر واسه شما مستاجرن میرن ولی ما صاحبخونه و موندگارن 

هعی خواهر من سه طرف دیوار مشترک بود،دیوارا هم کاغذی همه هم اهل شب زنده داری آسایش  نداشتیم دادی ...

عزیزم خدا انشالا بهتون کمک کنه بتونین خونه ی خوبی بگیرین با همسایه های خوب 

ما تازه اومدیم اینجا و قراره در عذاب باشیم 

تذکر داده شد  تذکر داده شد  تذکر داده شد  دعوا شد چند بار  اثری نکرد لج میکن ...

دقیقا ما هم مثل شما ، اوایل که اومده بودیم و شناختی ازشون نداشتیم به احترام همسایگی ، صدامون در نمیومد و فکر میکردیم این جابجایی واسه یک هفته یا دو هفته یا یک ماهه ولی ادامه داشت تذکر محترمانه دادیم توجه نکردن تذکر جدی دادیم با بی ادبی و پروویی جواب دادن ، الانم اهمیتی نداره دوازده شب به بعدشون ادامه داره ، خدا عذابشون بده که ما در عذابیم ، ما نمیتونیم بفروشیم و واقعا نمیدونیم چیکار کنیم ، خیلی سخته درکتون میکنم

وای منم 5 سال اینجور همسایه ای رو تحمل کردم🤢البته خانمه خیلی جیغ میزد،همش بچشو کتک میزد صدای گریه ب ...

خیلی سخته ما موقع خواب عذابمون میدن فک کنین بخوای بخوابی صدای جابجایی و کشیدن و کوبیدن بیاد ، خدا عذابشون بده بفهمن کارشون چقدر بقیه رو عذاب میدن ولی طبقه بالای خودشون خالیه عذابی هم ندارن که بفهمن

من خودم انقدربیصداهستم که دائماهم خونه هستم ولی چون صداندارم فکرمیکنن بیشترمواقع خونه نیستم

ما هم خودمون بی صدا هستیم و خیلی رعایت میکنیم واسه همسایه هامون ولی متاسفانه اذیتمون میکنن طبقه بالا

واقعا سخته  به بعضیا تذکر بدی خیلی بدتر میشن

دقیقا این همسایه ما هم این مدلین و به راحتی هم دروغ میگن ، میگیم صداتون میاد میگه ما خونه نبودیم همین الان اومدیم در حالی که صدا از واحد اونا میاد

فکر کنم بعد از ناهار و شام  خونه و آشپزخونه رو تمیز میکنه

کاش این صداها از آشپزخونه بود دقیقا بالا سرمون و تو اتاق خواب و راهروه :((( هر شب جابجا کردن وکشیدن و کوبیدن وسیله رو زمین ..نمیدونم چرا خسته نمیشن خودشون

ما که آپارتمانمون خیلی آرومه. ما هم طبقه آخریم واحد روبرومون صاحب کل آپارتمان هست که ایران نیست هراز ...

واقعا نعمتیه داشتن همسایه خوب توی اپارتمان ... قدرشو بدونین ..البته ما هم این واحد اذیتمون میکنه واحدای دیگه خیلی ارومن 

منم مشکل شمارو دارم. چندین بار تذکر دادم. به هر شکلی که شما بگید آخرم باهام دعواش شد و قهر کرد. ا ...

درکتون میکنم مثل ما ... خدا کمکمون کنه ی عقلی هم به اونا بده حال بقیه رو بفهمن

واقعا نعمتیه داشتن همسایه خوب توی اپارتمان ... قدرشو بدونین ..البته ما هم این واحد اذیتمون میکنه واح ...

آخی همش به شانسه. اتفاقا ما هم همه واحدها بچه کوچیک دارن. ولی هیچوقت صداشون رو نشنیدم.

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

انرژی بعضی ها زیاده متاسفانه بهشون هم که گفتین دیگه بدتر میکنن

بخدا همین الانم دوساعته از صدای کشیدنو و جابجایی ارامش نداریم . نه شعوری نه فهمی نه فرهنگی که بقیه رو درک کنن واقعا این ادما بهره ای از انسانیت نبردن