2777
2789
عنوان

معضل آپارتمان نشینی!

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 50 پست

من خودم انقدربیصداهستم که دائماهم خونه هستم ولی چون صداندارم فکرمیکنن بیشترمواقع خونه نیستم

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما اپلرتمان نشینی؟ همسایه ها اذیت نمیشن؟

دو طبقه ایم فقط  هردو صابخونه 

سرو صدا راه نمیندازم من 

فقط شستن ظرفا و جمع کردن اسباب بازی پسرم  و دستمال کشی همین 

جارو اینارو برا روز نگه میدارم 😅

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 
مام سه ماهه جا ب جا شدیم همش سرصداس

ما هم از روزی که اومدیم سرو صداشون میاد هر شب ساعت دوازده شب به بعد ظهرا هم دو و سه دقیقا ساعتهای استراحت 

عاشق خودت ، سرگرم احوال خودت باش . 
دو طبقه ایم فقط  هردو صابخونه  سرو صدا راه نمیندازم من  فقط شستن ظرفا و جمع کردن اس ...

اها 

خب این جیزی نیس که صدایی نداره

خدا خیرت بده رعایت میکنی 😚😚

بعضیا اصلا براشون مهم نیس

به خدا که کوروش رو هم تو همین دوران جمهوری اسلامی شناختین 😂 با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

ما که آپارتمانمون خیلی آرومه. ما هم طبقه آخریم واحد روبرومون صاحب کل آپارتمان هست که ایران نیست هرازگاهی میاد و میره. ولی نمیدونم طبقه های پایینی از ما راضی هستن یا نه😂😂. تنها مشکلی که داریم بعضی وقتا از هواکش دستشویی بوی سیگار میاد😷

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

بخدا پشیمونیم  از آپارتمان نشینی ولی راه نجاتی نداریم :(

منم مشکل شمارو دارم.

چندین بار تذکر دادم. به هر شکلی که شما بگید

آخرم باهام دعواش شد و قهر کرد.

الان میبینه منو، روشو برمیگردونه و محل نمیذاره.

و همچنان پر سر وصدا

اونم مثل من حتمن شبا کار میکنه 

عزیزم ساعتهای استراحت ما وقت جابجا کردن و کشیدن وسیله روی زمین و سر و صدا نیست ...تو روز کار کنن بقیه شبا بتونن بخوابن 

اها  خب این جیزی نیس که صدایی نداره خدا خیرت بده رعایت میکنی 😚😚 بعضیا اصلا براشون مهم نیس

اره  رعایت میکنم خودم معذب میشم سرو صدا کردنی 😅

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 
بهشون گفتین تا به حال ؟ 

اره چند بار تذکر دادیم و وقیحانه دروغ میگفتن که صدای ما نیست ما خونه نیستیم و این حرفا . همسایه کنارشونم بهشون تذکر داده بخاطر صدا ولی مهم نیست واسشون ادامه میدن

بهش بگو چی جون میکنی  من نمیدونم اینایی که هعی در حال جابه جایین چی هعی این ور اونور میکنن  ...

دقیقا نمیدونم چ جونی دارن واسه جابجا کردن و تغییر دادن اونم هر روز !!!!!

متاسفانه هیلیا فرهنگ امارتمان نشینی ندارن   بعضیا تذکر میدی بدتر میکنن  از در محبت ...

اره عزیزم دقیقا همینه اتفاقا با دوستی چندین بار تذکر دوستانه دادیم که متوجه بشن و براشون مهم نبود تذکر جدی هم دادیم اونم بدتر