2777
2789
عنوان

بیاید نظرتون بگید

43 بازدید | 6 پست

من بیست سالمه مجردم ولی هر چی که میشه مامانم مجرد بودنمو میکویه تو سرم میگ‌ تو اخلاقت خوب نیست موندی اینا 

گاها بابت مجرد بودنمو تیکه میندازه بهم هر چی می‌خوام بخرم میگ انشلا شوهر کنی برات بخرن

یا قبلا به یه نفر بودم میدونستن شرایط جوری شد ما از هم جدا شدیم دائم میگ فعلانی ولت کرد رفت قلبم هزار تیکه میشه 

حق دارم ناراحت باشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن تحت تاثیر این حرفا قرار نگیریاهمیت نده

قلبم هزار تیکه میشه 

فکر میکنم پس دخترای بالای بیست پنج سال مجرد هست دور ورم اونا که باید بمیرن پس دیگ راضیم با یه آدم داغون ازدواج کنم فقط گوشم دیگ حرف نشنوه

قلبم هزار تیکه میشه فکر میکنم پس دخترای بالای بیست پنج سال مجرد هست دور ورم اونا که باید بمیرن پس دی ...

هرگز هرگز بخاطر حرفای مادرت و فرار از خونه ازدواج نکن

از چاله میوفتی تو چاه

صبر داشته باش... میگذره

ساقی به نور باده برافروز جام ما