2777
2789

سلام

من دخترم ۶سالشه و دختر بسیار خوبیه و ازش راضی ام

فقط یه مشکل داره اخلاقش که واقعا نگرانشم و بارها و بارها تکرار شده هرچی مستقیم و غیر مستقیم ،عملی و کلامی و ... خواستم کنار بزاره نشده

مثلا امشب یه وسیله به نخ بسته بود گفت ببند دستم،منم بستم،گره زدم،بعد یکم گفت دیگه نمیخوام باز کن،نخ رو از اون قسمت پاره کردم گفت چرا نخم کوتاه شد چرا گره زدی من دیگه اینو نمیخوام همه رو پاره کرد و وسیله ام انداخت اشغال

یا اون روز یه توپ بزرگ و نو که خریده بود چون سر سوزن روغن غذا ریخت روش از پنجره پرت کرد پایین هرچی من و پدرش ازش خواستیم نندازه کارشو کرد

گفتم راه حلشو باید پیدا کنیم پاک کنیم یا امشب گفتم خوب یه نخ دیگه میبندیم قبول نکرد

مثل میگم مثلا یه نقطه بگه اینجا بکش اونورتر کشیده باشم کلشو خراب میکنه 

با یه چیز کوچیک کلا صورت مساله رو میخواد از بین ببره 

هرچی با مهربونی بهش میگم باید ما دنبال راه حل باشیم وگرنه خراب کردن که راحته اصلا انگار نه انگار

یمدت هم بی توجهی کردم گفتم هرجور راحتی و صلاح میدونی همونکارو کن بازم نتیجه نداد...

شما چه روش و رفتاری رو پیشنهاد میدین 

پیشاپیش ممنون که وقت میزارید خیر ببینید🙏🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید ریشه رفتارش بررسی بشه من تا حالا تو چیزایی که خوندم در موردش چیزی ندیدم یا ویس هایی که گوش دادم.

یه روانشناس خوب حتما بلده میتونه کمکتون کنه.

خوب توپو که انداخت بیرون بازم ازش میخواد مثلا میگه یه نوشو برام بخرین؟

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️

خودتون سختگیر نیستید باهاش؟

روی نظم و کاراش حساسید یا رهاست؟

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

بنظر من بچت عصبی من خواهرم اینطوریه از اول اینطوری بود الانم اینطوریه مثلا چند روز پیش به من گفت اینجارو امضا کن اما کج امضا بزن من اشتباهی مطابق خواسته اون امضا نکردم برداشت تمام تکالیفشو که واسش زحمت کشیده بود پاره کرد .من با توجه به تجربه ایی که داشتم اصلا نه خم اوردم به ابرو نه هیچ واکنشی نشون دادم یه تایمی گریه کرد و بعد نشست دوباره نوشت .میدونی بنظرم نباید خودمونو زیاد حساس نشون بدیم چون بچه ها از این حساسیت ما سواستفاده میکنند باز من از استادم میپرسم بهت میگم

اگر دیدی چیزی رو خریدی براش و باز ب یع علتی اونو انداخت یا هی چیزی از روش محروم کردن استفاده کن. مثلا دیگهاون وسیله رو نگیر دیگه یا ن اگر انداختی یا خراب کردی فلان وسیله ایی ک دوست داری رو ازت میگیرم. 

نشد از جریمه کردن 

نشد تنبیه 

و.... البته بگم باید در حین هر کدوم یک از روش ها اگر دیدی توجه میکنه باید تقویت‌ کنی و با گفتن کلمات مثبت تشویق کنی کار خوبش رو 

باید ریشه رفتارش بررسی بشه من تا حالا تو چیزایی که خوندم در موردش چیزی ندیدم یا ویس هایی که گوش دادم ...

همون موقع که نه ولی شاید بعدها بخواد

مثلا چندروز بعدش که امروز بود از مدرسه اومدنی دوباره با باباش عروسک خریده اومده