2777
2789
عنوان

اتفاق های ترسناکی که تجربه کردید رو بگید شب جمعه ای دور هم بترسیم😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2647 بازدید | 152 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها ترسیدم نکنه جنا بیان بگن چون استارتر همچنین تاپیکی بودی میایم تو خوابت؟😰😰😰😰😰

اگه بهشون فک کنی میان سراغت😂

منم به این اقتصاد اعتراض دارم ولی به این مدل اعتراضم انتقاد دارم! منم به آزادی بیان اعتقاد دارم ولی بین حق و باطل انتخاب دارم! انتخاب من مسیر ابتذال نیست! هرزگی برای میهن افتخار نیست!

شده تو خوابتون حس کنید روحتون از بدنتون جدا شده؟ من چندبار برام پیش اومده کاملا اگاهانه ولی خب  از محدوده خونه بیشتر نمیره اماخیلی اذیت میشم هی میخوام خودمو بیدار کنمو برگردم به جسمم نمیتونم کلافه کنندس هی ازین سر اتاق میرم اون سر اتاق دست گیررو تکون میدم تکون نمیخوره میخوام دستو پامو تکون بدم ی میلیمتر حرکت نمیکنه

شده تو خوابتون حس کنید روحتون از بدنتون جدا شده؟ من چندبار برام پیش اومده کاملا اگاهانه ولی خب   ...

من بعضی وقتا ک تو حالت خواب و بیداریم انگار تازه روحم داره از تنم جدا میشه یهو سقوط میکنه میفته بعد با تپش قلب از خواب میپرم و تا چنددقیقه شوکم

منم به این اقتصاد اعتراض دارم ولی به این مدل اعتراضم انتقاد دارم! منم به آزادی بیان اعتقاد دارم ولی بین حق و باطل انتخاب دارم! انتخاب من مسیر ابتذال نیست! هرزگی برای میهن افتخار نیست!
 من ی حس هایی دارم نکنه امامی چیزی باشهههه؟؟؟؟؟؟ شاید خیلیا باور نکنن بگن دروغه

نمیدونم ولی خونه ما زیاد داره از این چیزا شاید باورت نشه ولی بعضی وقتا موقع اذان صبح حس میکنم یکی صدا میزنه میگه بلند شو نماز بخون

من بعضی وقتا ک تازه خوابم میگیره انگار تازه روحم داره از تنم جدا میشه یهو سقوط میکنه میفته بعد با تپ ...

اره این طبیعیه انگار چون علایم حیاتیت خیلی ضعیف میشه بدنت بهت شوک میده یه چیزی تو همین مایها چقدرم ناخوشاینده

نمیدونم ولی خونه ما زیاد داره از این چیزا شاید باورت نشه ولی بعضی وقتا موقع اذان صبح حس میکنم یکی صد ...

ما ی دستمال تبرک داریم  دقیقا اونروز ک تو اشپزخونه بودم اون ادمه  داشت میرفت تو اتاق 

چون دستمال سبز تبرک لاب لای قرآن گذاشته بودیم 

کسی هم  ک ب ما اون دستمال رو  داد گفت قبل عاشورا میان سراغ این دستمال  

الان خیلی مشکوکم ب این قضیههه اون زمان ک من دیدم  ی هفته قبل محرم بود