2777
2789
عنوان

اتفاق های ترسناکی که تجربه کردید رو بگید شب جمعه ای دور هم بترسیم😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2650 بازدید | 152 پست
نمیدونم ولی هر چی بود اونشب از ترس مردم ولی بعدش نمیدونم چرا عااادی شد برام 😁😐

افرین منم من قبلا خییییلی ترسو بودم البته دلیل داشت خیلی چیزا حس میکردم دور و برم الان اوکی شدم خداروشکر

ولی ایم قضیه بچه ها یکی از اشماهامون بچش میدید و خیلی میترسید کار ب دعا نویس کشید بچه بالا میورد موقع ک از بدنش کیخواست بره بیرون

یکی از اشناهامون شب ک میخوابید جنا میومدن میبردنش مزار

چندبار خانوادش تو راه مزار پیداش کردن ک خواب بود تو خواب راه میرفت

بارون اومدو یادم دااااااااااااااادددددد تو زورت بیشتره😔🖤💔🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه بار که داشتم درس میخوندم خوابم برد، یه خواب قیلوله... بعد تو حالت خوابو بیداری بود حس کردم چند نفر بالا سرمن اما فقط یکیشون شکل ادمیزاد بود یقیشون شکل عادی نداشتن،همون که شکل ادم بود یه دختر موبلند بود یکی دو بار دیده بودمش رو کرد به بقیشون گفت این مارو میبینه!! بعد رو کرد به من گفت دستاتو تکون بده زود باش، الان بیدار میشی. اصلا حس ترس نداشتم نسبت بهش مدتها قبلش با خونواده دعوا کرده بودم و تو اتاقم نشستم کلی گریه کردمو با خودمو حرف زدم خوابم برد حس کردم یکی داره دست میکشه به موهام اروم چشمامو باز کردم و فقط موهای مشکیشو دیدم و سریع محو شد، خونه قبلیمون واقعا عجیب بود مامانم میگفت کلی سوراخ سمبه داره پر دعا میگفتم خب مادر من درشون بیار میگفت نمیتونم یه جوری چپیده دستم نمیرسه. 

خواهرام تعریف میکردن چند سال پیش هر وقت از خواب بیدار میشدن دستشون حنا گذاشته بود با اینکه هیچکس از خانواده حنا نمیزاشت بعد ک پیش ملا سوال کردن گفت جنا وقتی یکی از قبیله شون هم اسم شما باشه و ازدواج کنه میان دسته اینایی ک هم اسم اون جنن ک ازدواج کرده حنا میزارن

آره عین آدم مذهبیا سیدا چطور شال و کلاه سبز میپوشن اونجوری بود

عرض شونه هاش چقد بود؟ 

من ک دیدم ی متر و ده سانتی بود و قد خییلی بلند شاید ۲ متر ۷۰ سانتی 

جالبه اصلا ترسناک هم نبوداااا تو جطور 

یکی از اشناهامون شب ک میخوابید جنا میومدن میبردنش مزار چندبار خانوادش تو راه مزار پیداش کردن ک خواب ...

یااا حضرت عباس😰😰

منم به این اقتصاد اعتراض دارم ولی به این مدل اعتراضم انتقاد دارم! منم به آزادی بیان اعتقاد دارم ولی بین حق و باطل انتخاب دارم! انتخاب من مسیر ابتذال نیست! هرزگی برای میهن افتخار نیست!
من یه همکلاسی داشتم نامزد داشت ولی پاچه شلوارش یکم بالا میرف پر موهای مشکیییی بوددد بهشدمیگفتم تو چ ...

خب راست‌گفته مگه‌چیه😁عروسک نیستیم‌که همیشه ی تار مو هم نداشته باشیم 

کاش انسانیت واگیر داشت و حماقت واکسن
خواهرام تعریف میکردن چند سال پیش هر وقت از خواب بیدار میشدن دستشون حنا گذاشته بود با اینکه هیچکس از ...

ویییی چه دارک😥😥😥

منم به این اقتصاد اعتراض دارم ولی به این مدل اعتراضم انتقاد دارم! منم به آزادی بیان اعتقاد دارم ولی بین حق و باطل انتخاب دارم! انتخاب من مسیر ابتذال نیست! هرزگی برای میهن افتخار نیست!
بچه ها ترسیدم نکنه جنا بیان بگن چون استارتر همچنین تاپیکی بودی میایم تو خوابت؟😰😰😰😰😰

نبابا😂

دنیا واقعا عجیبه!از اون عجیب تر قلب آدماش(: اگه صدنفر بهت روحیه مثبت بدن ولی ینفر منفی، قلبت می‌شکنه(:  حواسمون به قلبای هم باشه♥️