2777
2789
عنوان

اتفاق های ترسناکی که تجربه کردید رو بگید شب جمعه ای دور هم بترسیم😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2650 بازدید | 152 پست
من رو به سینه خوابیده بودم سرم و از پتو که اوردم بیرون دیر وقتم بود حتی.. قشنگ یه دست دراز و سیاه ر ...

برا منم پیش اومده یه بار ولی من خودشو ندیدم انعکاس عکسشو رو آینه رو به روم دیدم قرمز بود شاخ داشت

منم به این اقتصاد اعتراض دارم ولی به این مدل اعتراضم انتقاد دارم! منم به آزادی بیان اعتقاد دارم ولی بین حق و باطل انتخاب دارم! انتخاب من مسیر ابتذال نیست! هرزگی برای میهن افتخار نیست!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شبا قبل خواب تو فکر فرو میرم بعد می‌خوابم چشامم بازه اصلا به چیزای ترسناک فکر نمی‌کردم دیدم از جلوی چشمم ی سایه مرد از دیوار اومد زل زد بهم نگاش که کردم رفت توی آیینه انگار ره گذر بود بعداً راجبش تو گوگل خوندم نوشته بود بهشون میگن مردمان سایه آزاری ندارن 

دنیا واقعا عجیبه!از اون عجیب تر قلب آدماش(: اگه صدنفر بهت روحیه مثبت بدن ولی ینفر منفی، قلبت می‌شکنه(:  حواسمون به قلبای هم باشه♥️

خداروووووهزار مرتبه شکر هیچکدوم از اینا واسم اتفاق نیوفتاده 

ولی توهم اینارو تا دلتون بخواد داشتم 

زیاد تو خونه تنها میشم و توهم همه نوه جک و جونوری رو میزنه به سرم😞😞😓

ولی خواب زیاد میبینم خیلییییی زیاد

خواب اینکه مردم و میخوان ببرم ازم حسابرسی کنن

خواب زنده هایی که مردن 

خیلی حالمو بد میکنه همراه با ترسی که تا مدتهاااااا باهامه🥺😍

با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤  همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳
یا مثلا خواب میدیدم خونه قبلیمون خوابیدم یا پسر کوچولو تو خواب میبینم که چهرش حسه ترس بهم میده شما ت ...

منم اینجوری میشم چند وقته چند روز بود ک خیلی اذیت میشدم میترسیدم اصن بخوابم یا خونه بخونم با شوهرم ک میرفت سر کار میرفتم بعد منو میزاشت خونه برادرش ولی خوابام خیلی ترسناک بودم همش یکی تو خوام اذیتم میکرد میدونستم خوابه ولی هرکاری میکردم ک بیرار شم نمیتونستم مثلا میخواستم دستمو تکون بدم تا بیدار شم انگار یکی دستمو سفت گرفته بود و نمیزاشت تکون بخوره😥 خیلی وحشتناکه درکت میکنم واقعا

بچه ها نخندین🚶‍♀️
من شبا قبل خواب تو فکر فرو میرم بعد می‌خوابم چشامم بازه اصلا به چیزای ترسناک فکر نمی‌کردم دیدم از جل ...

یا خدااا 😣😣

دقیقا تو همین پوزیشن بودم 😩😩😩😩

با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤  همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳

وای میترسم🤣🤣

منم به این اقتصاد اعتراض دارم ولی به این مدل اعتراضم انتقاد دارم! منم به آزادی بیان اعتقاد دارم ولی بین حق و باطل انتخاب دارم! انتخاب من مسیر ابتذال نیست! هرزگی برای میهن افتخار نیست!
ما عادت داریم بعضی شبای تابستون تو حیاط رو تخت میخوابیم ی شب بیدار شدم پتو بزارم رو خودم ی مردی دیدم ...

هیکلی بود ؟ چون منم از این سبز ها دیدم سبزشم ی حالت کهنه  ماند بود؟  ک سبز جیغ نباشه ؟

حالا من دقیق یادم نیست ولی قشنگ توصیف کرد هنوز بعد مدتها ترسش تو وجودمه

منم یجوری شدم تصورشم وحشتناکهههه