2777
2789
عنوان

این مهریه معقوله؟مهریه خودتون چقدربود درچه سالی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3383 بازدید | 147 پست
خواهرای گلم من کلا حرفم همون ۸۱ شاخه گله پدرم اینا رومیگه واسه مهریه منم موندم وسط این دوتا  ...

کاری به مقدارش ندارم اما حرفش منطقیه

اونم باید توان پرداخت رو تو خودش ببینه

هیچ کس به نیت طلاق ،ازدواج نمیکنه ولی گاهی پیش میاد مه اون موقع بحث مهریه دوباره باز میشه

از طرفی شما هم اشتباه میکنی که قول بهشیدن مهریه رو میدی

اینو همه تو خواستگاری میگن ولی اولین چیزی که تو اختلافات برداشته میشه عقد نامس مهریس طلا و پول نقدع& ...

منم که گفتم طلا زیادیه دیگه ، ولی واقعا پیش ما تا کار به طلاق نکشه کسی حرف مهریه رو نمیزنه

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم کمتره

من 1000 سکه ولی سال 86. والا با این قیمت  طلا، انتظارتون یکم زیاده. من خودمم برادر دارم، ادم باید چیزی رو قبول کنه که منطقی باشه. 

حق طلاق، یک سوم ارث، حق مسکن و حق اشتغال و تحصیل بنظرم منطقی تر هست و خودمم دارم. 

سه دنگ خونه اینده از لحاظ قانونی، اهمیت نداره. 

وضع مالی داماد رو در نظر بگیرین. من شخصا واسم مهریه اهمیتی نداره و اگر  روزی بخوام جدا بشم(دور از جونمون) نخواهم گرفت. ولی به لحاظ اینکه ارث زن از شوهرش خیلی کمه، مهریه ام رو نباید بخشید. 

بنظرم خوبه زیادم هس 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          

من ۹۷ عقد کردم

۱۱۴ تا سکه و اینه و شمعدان و قرآن مهریه 

یخچال ساید و لباسشویی و اجاق گاز و فرش و تی وی شیربها

همین

الانم خونه خریدیم خودش زد ب نام من. ماشینم از قبل داشت اونم زد ب نام من

من سخت نگرفتم اونم سخت نگرفت. البته ک طرفت هم مهمه.

رسم داریم ۲۰۰میلیون پول میگیرن ولی ماخواستیم فشارنیاد گفتیم ۳تیکه وسیله بگیره

خوشبحالتون دیگه فقط چندتا بشقاب و آبکش میمونه اینجوری سنگینارو دوماد بگیره خیلی راحت میشه جهاز 

اگه دوستش  داری و ادم درستیه از مهریه و این چیزا بکش بیرون  ن خوشبختیت در گِرو مهریه ی سن ...

چند سالتونه؟ ینی الان مهریه ای ندارین؟ 

22 سالمه اما بر خلاف سن کمم خیلی ناراحتی و مشکلات داشتم و تو زندگیم فهمیدم اگه تو هر کاری اول خدارو در نظر بگیریم و اونو یادمون باشه حتی اگه پایان خوبیم نداشته باشه، آرامش خاطر داریم، تویی ک امضامو میخونی از خدا میخوام ب مراد دلت برسی واسه منم دعا کن💜