خونه ای که ورودی ساختمان لابی آسانسور پارکینگ و خود واحد شیک تر باشه اما متراژ کمتر یا واحدی که متراژ حدود ۱۰تا ۱۵ متر بیشتر اما لابی و آسانسور و پارکینگ معمولی تر و واحد به تعمیرات بیشتری نیاز داشته باشه؟هردو هم توی یه لوکیشن باشن؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!
آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!
خدایا بابت همه اون لحظه هایی که ازت ناامید بودم و فکر کردم حواست بهم نیست، ولی بود..ممنونم ازت💖حالا که تا اینجا اومدی واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست گل گلی🌸💕😘اللهم صلی علی محمد و آل محمد🥲💗🎀خدایا شکرت😍پنجم خرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و ازمایش مثبت شد🥰سی و یک خرداد صدای قلب کوچولوتُ شنیدم مامانی🤰🏻💖خدا جونم دامن همه چشم انتظار ها رو سبز کن🌷💚الهی آمین✨
به این بستگی داره که متراژهای جفت واحدها چقد هس، اگه اولی هم بزرگ باشه، پس ده پانزده متر زیاد مهم نیس، اما نه متراژها کوچیک باشه، از همون 15 متر یه اتاق اضافی خوب با کمد دیواری در میاد که کلی به دردت میخوره، اونوقت انتخابت باید دومی باشه