2777
2789
عنوان

شما باشید کدوم خونه رو میگیرید

223 بازدید | 20 پست

خونه ای که ورودی ساختمان لابی آسانسور پارکینگ‌ و خود واحد شیک تر باشه اما متراژ کمتر یا واحدی که متراژ حدود ۱۰تا ۱۵ متر بیشتر اما لابی و آسانسور و پارکینگ معمولی تر و واحد به تعمیرات بیشتری نیاز داشته باشه؟هردو هم توی یه لوکیشن باشن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلاچقدرتعمیرات؟

من اگه بودم احتمالامتراژبیشتروانتخاب میکردم

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

الان نمیدونم دقیقا چقدر ولی نسبت به اولی بیشتر😁

ورودی آنچنان که شمامدنظرتونه مهم نیست

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

ما هم ماه پیش توی چنین شرایطی بودیم

خونه ٩٠ متر و لاکچری

خونه ١٠٣ متر نیاز به تغییر

دومی رو معامله کردیم

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بابت همه اون لحظه هایی که ازت ناامید بودم و فکر کردم حواست بهم نیست، ولی بود..ممنونم ازت💖حالا که تا اینجا اومدی واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست گل گلی🌸💕😘اللهم صلی علی محمد و آل محمد🥲💗🎀خدایا شکرت😍پنجم خرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و ازمایش مثبت شد🥰سی و یک خرداد صدای قلب کوچولوتُ شنیدم مامانی🤰🏻💖خدا جونم دامن همه چشم انتظار ها رو سبز کن🌷💚الهی آمین✨

الان نمیدونم دقیقا چقدر ولی نسبت به اولی بیشتر😁

به این بستگی داره که متراژهای جفت واحدها  چقد هس، اگه اولی هم بزرگ باشه، پس ده پانزده متر زیاد مهم نیس، اما نه متراژها کوچیک باشه، از همون 15 متر یه اتاق اضافی خوب با کمد دیواری در میاد که کلی به دردت میخوره، اونوقت انتخابت باید دومی باشه

دومی 

یه دستی بیارین روش شیک میشه 

خونه کوچیکه رو مثلا ۱۰۰ تومن دست اوردن روش ولی روی قیمت ۳۰۰  تومن اضافه کردن یعنی کلی استفاده بردن ازش 

خونه بزرگتر و بگیرین 

به سلیقه خودتون  دستی بیارین روش کیف شو ببرین 

مباررررررکه ایشالا به سلامتی زندگی کنین توش 😀

ایرانگردم .اگه جایی  اطراف شما هست که زیباست وبرای مسافرت خوبه خوشحال میشم معرفی کنین 😀