2777
2789
عنوان

این مهریه معقوله؟مهریه خودتون چقدربود درچه سالی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3383 بازدید | 147 پست
خب نمیدن مهریه هم واسه این قبول میکنن که میدونن راه برای فرارش زیاده

راه فرار هیچی اعصاب آدم بهم میریزه

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دوستش  داری و ادم درستیه از مهریه و این چیزا بکش بیرون 

ن خوشبختیت در گِرو مهریه ی سنگینه ن خدایی نکرده بدبخت شدنت در قبال مهریه ی سبک 

شرایط داماد رو بسنج ببین اصن واسه چی مهریه میگیری ؟ برای چشم و همچشمی؟ برای اینکه ارزشت ب تعداد سکه و خونه اس؟ واسه اینکه از فلانی کم نیاری ... یا چی؟؟؟

من سال ۹۸ عقد کردم فقط ۱۸تا شاخه گل رز قرمز مهریمه 

البته هزاران چیز توی قباله نامه ام هست ولی همشو بخشیدم ب همسرم چون عقیدم این بود ک مهریه ی سنگین دلیلی بر خوشبختی من نیس و منم میخوام زندگی کنم ن اینکه بخوام ب فکر طلاق و اینجور چیزا باشم 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
همش زیاده   همین چیزا هست بخدا طرف جرات نمیکنه زن بگیره ۱۰ سالپیش با الان یکی نیست ۱۰سال ...

شما رو نمیدونم ولی پیش ما این ضرب المثل مهریه رو کی داده کی گرفته خیلی رواجه 😂 فقط وقت طلاق مهریه رو میگیرن پس به نظرم ازدواج جرئت نمیخواد طلاق دادنه ک جرئت میخواد

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

من مهریم کلا ۴۰ملیون پوله🤌🤌

طرف ما یه نرخ میبرم همون مهریه میکنن ...البته شوهرم راضیه اضافه کنم ..خودم حوصله ندارم

همچون تولد کودکی در هواپیمای در حال سقوط، ما در پایان آغاز شدیم...

تاریخ تولدم مهرمه۰

🥰 ۱۳۷۶

۶ سال پیش🤣❤

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

سه دنگ خانه آینده که به عنوان مهر نمیشه ثبت بشه ولی به عنوان شرط معلق جزو شروط ثبت میشه ولی مثقال طل ...

میشه بگی چرا خونه و طلا نامعقوله؟ 

شهر ماهم همینا رسمه که باید باشه تو مهریه

.

من سال ۸۸ عقد کردم

۲۰۰ سکه

منتها اون زمان میشد باهاش یه واحد اپارتمان خرید ،حدود ۸۰ میلیون میشد

الان خدایی ۲۰۰ تا خییییلی زیاده

ادم باید منطقی باشه همون‌طور که ما خانمها از دید خودمون میگیم اومدیم و بد از اب در اومد حداقل مهریه داشته باشم،اون پسر هم میگه اومدیم و بد از اب دراومد و فردای عقد رفت اجرا گذاشت

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
نامزدم میگه زیاده بابات داره حرف زور میزنه درصورتیکه این مهریه که گفتم واسه خواهرامم همین بوده اونا ...

اره زیاده

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

۵تا هم سفر اروپایی عندالمطالبه بنداز

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)