2777
2789
عنوان

این مهریه معقوله؟مهریه خودتون چقدربود درچه سالی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3383 بازدید | 147 پست
نامزدم میگه زیاده بابات داره حرف زور میزنه درصورتیکه این مهریه که گفتم واسه خواهرامم همین بوده اونا ...

قیمت طلا ده سال پیش گرمی 70 با الان یکی نیست که 150 مثقال طلا منطقی باشه.خانه هم گفتی با این مهریه مطمئن باش شوهرت خونه هم بخره یواشکی مبخره میزنه به نام مادرش چون این همه مهریه براش انداختی.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نامزدم میگه زیاده بابات داره حرف زور میزنه درصورتیکه این مهریه که گفتم واسه خواهرامم همین بوده اونا ...

قیمت سکه اندازه ۱۰ سال پیشه؟

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

اگه دوسش داری کوتاه بیا ما هم رسم داشتیم سال تولد سکه می نوشیم تا وقتی سکه یک و نیم بود الان بیشتر از ۳۰۰ داماد ها قبول نمی کنن شرایط ده سال پیش با امروز خیلی فرق داره حتی جهیزیه تا قبل از تولد یخچال و تلویزیون و فرش با پسر بود ولی الان همه را دختر میده الان خیلی شرایط بزای شروع زندگی سخت شده ولی شما سخت نگیرید

خب ۱۰سال پیش وباالان‌مقایسه می‌کنی ؟همه چی صدبرابرشده بنظرم زیاده

من اگه خواهر داماد بود موافقت نمی‌کردم 😅😳😉 

۱۱۴ تا خوبه ولی الان سکه گرانه و قطعا استرس هست 

۸۰ سکه و ۵۰ گرم طلا نهایتا اونم اجبار نباشه برای خرید عقد ( مثلا الان شاید بتونه حلقه بخره بعدا هر وقت بتونه خرد خرد بگیره )

و جهاز طبق رسم خودتون معمولا سه تیکه بزرگ داماده 

خونه هم اگر دارد الان بله سه دونگ یا دو دونگ اگر ندارد 

قید شود دارایی هایی که در طول زندگی مشترک بدست میاد برابر باشد این قید خدای ناکرده بدرد بعدا میخوره اگر مشکلی بود

مهره من ۸۰۰ تا سکه بود با یه سفر مکه سال ۸۸ از پدرم اجازه گرفتم توی محضر وقتی ازم بله خواستن گفتم با ...

اووووف هدیه اصلی رو شما دادی سر عقد😁😁

ولی خدایی ریسک

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐

وضع اقتصادی ۱۰ سال پیش با الان یکیه؟؟!!

عضویتم مال دی ۴۰۰ ک تعلیق شدم🤐