2777
2789
عنوان

این مهریه معقوله؟مهریه خودتون چقدربود درچه سالی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3383 بازدید | 147 پست

برا من فقط 114 تا سکه هست ک اونم دوسدارم ببخشم

البته میخام حق طلاق حق حضانت حق کار بگیرم و مهریمو ببخشم با شوهرمم مشکلی نداریما ولی دوسدارم اینارو جا مهریه داشته باشم اگه برمیگشتم به دوران خاستگاری جا مهریه اینارو تعیین میکردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهره من ۸۰۰ تا سکه بود با یه سفر مکه سال ۸۸ از پدرم اجازه گرفتم توی محضر وقتی ازم بله خواستن گفتم با اجازه پدرم سکمو به نیت عشق به ۱۴ تا میبخشم محضر ترکید انقدر خانواده همسرم جیغ و کل کشیدن🤣

۶۰۰ گرم طلا 

این دیگه خیلی زياده 

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

👀👀👀👀خدایی کجایی هستین؟

چهارمحال وبختیاری

بخدا بابام این چیزارومیگه وگرنه مهریه برامن مهم نیست

خواهم که به خلوت کده ای ازهمه دور،                                       من باشم ومن باشم ومن باشم ومن...

ببین ۱۱۴ سکه و سه دنگ خونه آینده و وسیله اوکیه،  ولی طلا زیاده واقعا

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌