بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سه دنگ خانه آینده که به عنوان مهر نمیشه ثبت بشه ولی به عنوان شرط معلق جزو شروط ثبت میشه ولی مثقال طلا نامعقوله.در کل سکه همون114 یا کمتر ولی وکالت حق طلاق و مسکن و تحصیل و خروج از کشور بگیره بهتره
به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
یاد تاپیک خانومی افتادم ک اینجا کلی اینجا آه و ناله میکرد میگفت به جای شیر بها وسیله و اینا از آقا داماد خواسته موقع طلاق نتونست حتی شیربها رو بگیره چون فاکتور و اینا به اسم شوهرش بود چه برسه به مهریه و..
من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
میشه برای به خوبی و خوشی فارغالتحصیل شدنم و قبول شدن در آزمون دستیاری یه صلوات بفرستید 💝😇 اگه خدا بخواد رزیدنت چشم پزشکی آینده💛🦋 اینجانب یک عدد اینترن خسته😪 که با بند بند سلول های بدنش منتظر فارغ تحصیل شدنه😁 بله انشالا مرداد ماه فارغالتحصیل میشم😃 رایج ترین سوالی که از دانشجو های پزشکی پرسیده میشه: چرا نرفتی دندون؟ و اما جواب من: به خدا سوگند که اگر خورشید را در دست راست و ماه را در دست چپم بگذارند(سیس سخنرانی گرفتم 😁) بازم پزشکی رو انتخاب میکنم چرا؟ چون توی این راه با تیکه ای از وجودم (نامزدم) آشنا شدم🙂🌷میشه برای خوشبخت شدنمون و اینکه زودتر کارامون جور بشه بتونیم عروسی بگیریم یه صلوات بفرستی؟👩🏻⚕️🧡 امضای بالا رو اصلاح میکنم: فارغالتحصیل پزشکی عمومی:) .
خواهرم مهریه اش ۱۱۴ سکه اس الان میخواد طلاق بگیره شوهرش هیچی نداره نه خونه نه وسیله نقلیه نه حساب بانکی چطور مهریه رو بگیره 🤔تازه گفته طلاق نمیدم
https://www.ninisite.com/discussion/topic/9621670/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b2%d9%86%d8%af%da%af%db%8c?postId=257799985 داستان زندگی منه دوست داشتی بخون