2777
2789
عنوان

خانوم های متاهل لطفا بیایین

169 بازدید | 15 پست

من ۳ساله که پسر داییم رو قلبن دوست دارم و میدونم اون هم  .۲۴سالمه  اون ۵سال بزرگ تره و اتریش زندگی میکنه بنظرتون عشق فراموش میشه یا حسرتش بلاخره از بین میره ،یا ارزش جنگیدن داره .ه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون دوست داره؟

اگه داره به مامانت یا کسی بگو پیش قدم شید خوب

به سراغ من اگر میایی نرم و اهسته بیایی مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من/ازمیان دو واژه انسان و انسانیت اولی در میان کوچه ها  و دومی در لابلای کتاب ها سرگردان است / چقدر شد؟ پول قهوه تلخی به اسم زندگی رو می گم طبقه بالا حساب کنم؟

جنگ چی خواهرم وقتی حتی بهت پیشنهادم نداده

آرزومیکنم واسه هرکی این امضا رو میخونه😍 وقتی دلتون پر غمه🥺    خداوند سورپرایزتون کنه واون چیزی که مدتها منتظریشین روبهتون عنایت کنه💌  واون لحظه گریه کنین گریه اییی غرق در خوشی   که خنده جوابگوی این حد از خوشحالی نباشه🙏
خوب من همه داستانو باز نکردم 

هیچ کجای داستان مهم نیست حتی اگر به اندازه ی داستان هزار و یک شب طولانی باشه و به اندازه ی لیلی و مجنون پر شور . وقتی که صراحتاً بهت نگفته: عاشقت هستم  ، با من ازدواج میکنی؟  ..