2777
2789
عنوان

مجردی یا متاهلی

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 54 پست
اتفاقا من وقتی ازدواج کردم آزاد ترم گلم

خوب اره زندگی هرکس یه جوره ولی خوب اکثرا بعد از ازدواج یه خرده مسئولیت بیشتر میشه وقت گیر میشه

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ انتخاب درست باشه یعنی معیارایی  ک دوس داری داشته باشه    و انتخابت  اول از رو ...

بله

درصورتی که علاقه از رو شناخت باشه، یعنی هرچی بیشتر بشناسیش علاقه ت بهش بیشتر بشه، نه از رو ظاهر مثلا قد بلند و هیکل و قیافه و رنگ چشم و ...

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

انشالا ک همه چیزایی ک میخواین بهش برسین عزیزم 

فدات بشم عزیزم

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
مممنونم بابت پاسخت .آخه چن روز دیگه میخام عقد کنم خیلی استرس گرفتم با اینکه همه چیز خوب پیش میره &nb ...

استرس داره مشکلات داره اعصاب خوردی داره ماهم عاشق هم بودیم ازدواج کردیم شده حتی گاهی بگم کاش ازدواج نمیکردم تو مشکلات ولی عمیقا از اینکه دوره مجردی تموم شد خیلی راضیم تو خونه بابام خیلی محدود بودم جیگرم خون بود حالا ازادم

چطوریه؟؟؟میشه بگی عزیزم .... من برا عقد استرس گرفتم.بعد عقد بهتره ؟

مثلا شوهرت خیلی حواسش بهته 

هرچی بگی واست میخره

دور از جون مریض میشی نازتو میکشه 

همیشه پشتته

اخلاق مهربون و عاشقانه

حمایت پدرشوهر

پز دادن مادرشوهر جلو همه به خاطر عروسش

ولی خب دیگه بستگی به خودت و انتخابتم داره ها

خوشبخت بشی عزیزم😄💗

عشق‌خوب‌است‌اگریارخدایی‌باشد:)✨                                   👩‍❤️‍👨💍

خودمم نزدیگ متاهلیم با اینکه نامزدم خیلی خوبه از همه لحاظ خیلی صبوره  خیلی دست و دلبازه خ ...

ببین بقیه بد باشن قرار نیست نامزد تو هم بد باشه هم ادم بد داریم هم خوب من اینو گفتم که اطرافم خوب نبودن فقط این نبوده آقا بد باشه خیلی اوقات خانومه بد بوده 

نامزدت وقتی میدونی خوبه بد به دلت راه نده مطمئن باش خوشبخت میشی چیزای منفی رو اصلااا جذب نکن 

فقط با خودت بگو من خوشبخت ترین میشم همین

ببین بقیه بد باشن قرار نیست نامزد تو هم بد باشه هم ادم بد داریم هم خوب من اینو گفتم که اطرافم خوب نب ...

مممنونم عزیزم  آره درسته ...  ما خیلی به هم می‌سازیم آخه قبلا نامزد بودم اصلا حس آرامش و خوشحالی الان رو هیچوقت حتی برا یه روز تجربه نکردم.... فقط نمیدونم چرا استرس گرفتم  قبل عقد نمیدونم شایدم طبیعی باشه