2777
2789
عنوان

پس اندازت چقدره؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1284 بازدید | 116 پست
به پس انداز اعتقادی ندارم دنیا دو روزه کیفتو‌بکن وسبله بخر پولت بمونه بی استفاده خونت کهنه باشه؟؟ ...

واقعا منم کامنت ها برام عجیب

عجیبترین اونایی که میگن طلا خریدیم قایم کردیم

خب که چی

نه از اون طلا استفاده میکنی نه از اون پول

منم میگم آدم باید لذت ببره

اونم الان که معلوم نیست فردا چی به سرمون میاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ادم پول جمع کنیم خودم ‌..ولی حاضز نیستم مثلا ۱ میلیارد تو حسابم باشه دندون خراب داشته باشم ..یا و ...

موافقم👌🏻🥰

ولی چون همسرم خسیسه و بهم پول نمیده شغلمم موقته ممکن دیگه نتونم همچین پس اندازی داشته باشم 

انشالله هرگز با ادم خسیس سر و کار نداشته باشید ولی هیچوقت پشتم بهش گرم نیست اگ سرطان بگیرم خرج درمانمم نمیده برای همین میترسم ک یه جایی بمونم و کسی رو نذاشته باشم 

عزیزم بنظرم وسایلتو نو کن. اگر واقعا وسایلت کهنه و قدیمی ان.

مگه چقدر زنده ایم. شما که خداروشکر همه چی دارین. 

من با این که ۹۸ عروسی کردم . الان ماهیانه شوهرم به مقدار پول میده بهم که اونا رو برای خودم وسیله خونه چیزایی ک نداشتم و قسطی میگیرم .خیلی خوبه. بلاخره به زندگی هم باید برسی

خدایا ازت ممنونم که منو مورد لطفت قرار دادی و صدامو شنیدی
وسایل خونتون در چه حده؟اخه کسی که وسیله نداره دلشش پیش مبل و فرش و ایناس😅شاید شما بهترین شو دارید ا ...

عزبرم طلای مستعمل بخر و بعد که قیمتشون رفت بالا بفروش چون پولت تو بانک بی ارزش میشه  

من ن تونستم ی دونه بخرم اونم قایمش کردم 

من دستم کردم ولی به شوهرم گفتم طلا نیس، بدلیه، شوهرم جیگرش کباب شد گفت یکی دو ماه دیگه طلاشو برات میخرم 😅

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.
😅😅😅 طلا ب دردم نمیخوره اخه

وسیله چی لازم داری ؟

من هفته قبل ارامپز و آبمیوه گیری خریدم واقعا به دردم میخوره و راحت شدم حالا اگه نمیکردم پولش تو حسابم بود چه فایده داشت

البته من پس انداز هم  دارم هیچ وقت همه ی پولمو وسیله نمیخرم .

دونه دونه و به مرور بخر.

خودت رو خالی نکن

شوهرم خسیسه اگه بمیره هم نمیخره اینو میدونم 

چه وسایلایی لازم داری؟ من بودم پولو میزاشتم بانک با سودش وسیله هایی که لازم دارم رو قسطی میخریدم

اینجمه اورگیم، بختیمیز قاره ده اولسا کفنیمز آق اولجاخ💔
واقعا منم کامنت ها برام عجیب عجیبترین اونایی که میگن طلا خریدیم قایم کردیم خب که چی نه از اون طلا ...

به خدا منم تعجب کردم

چرا باید قایم کنیم؟

چرا نباید زندگی کنیم؟

طلا بخری که چی  اما خونت دمده و خز باشه؟

ادم باید به خودش ارزش بده

خاله من طلاهاشو فروخته دندوهاشو ایمپلنت کرده دمش گرم خدایی منم بودم همبن کارو میکردم

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
عزبرم طلای مستعمل بخر و بعد که قیمتشون رفت بالا بفروش چون پولت تو بانک بی ارزش میشه  

طلای مستعمل چیه؟

اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا دلتو غرق شادی کنه(با ای وی اف مامان شدم)🥰نی نی یار اگه این بار تعلیقم کنی انشاالله خیر نبینی😃دیگه سیم کارت ندارم(ازسال ۹۲اینجام)❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشهاگه زیر۱۸سال سن داری لطفا منو ریپلای نکن