2777
2789
عنوان

پس اندازت چقدره؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1283 بازدید | 116 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وسایل خونتون در چه حده؟اخه کسی که وسیله نداره دلشش پیش مبل و فرش و ایناس😅شاید شما بهترین شو دارید ا ...

اره نیست بگم لاکچری اما بازم خوبن خداروشکر

ولی شوهرت وضعش خوبه با این کارت خیلی پرو میشه و دیگه پوست تخمی برای خونه نمیخره 

اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا دلتو غرق شادی کنه(با ای وی اف مامان شدم)🥰نی نی یار اگه این بار تعلیقم کنی انشاالله خیر نبینی😃دیگه سیم کارت ندارم(ازسال ۹۲اینجام)❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشهاگه زیر۱۸سال سن داری لطفا منو ریپلای نکن 
بانک نذار چون بی ارزش میشه. پولتو طلای دست دوم بخر که  سال دیگه همین موقع با سودش داشته باشیش،ب ...

سه سال پیش یه تیکه طلا خریدم امسال فروختمش پونصد تومن کمتر از پولی که سه سال پیش بهش دادم بهم داد🤣🤣🤣

طلا رو باید ده سال نگه داشت 

اونو پولو به جای طلا میزاشتم بانک بعد سه سال حداقل یه میلیون رو میرفت نه اینکه پونصد تومنم ضرر کردم گرون ترم نشد

۸م یه طلا گرفتم قایمش کردم

منم طلای ذخیره زیاد دارم 😇

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.
شوهرم خسیسه اگه بمیره هم نمیخره اینو میدونم 

مگه چقدر قراره زندگی کنیم

پس اندازتو ببر هر وسیله ای ک دلت میخاد بخر حالشو ببر

مثلا فک کن قرعه کشی خونگی گذاشتی ک چی ؟فک کن ۱۰ تومنم اومد رو پولت

بعد میبینی با اون ۵۰ تومن همون وسایلم نمیتونی بخری!الان برو هرچی دوست داری بخر از زندگیت لذت ببر

پزشک عمومی

حالا که همسرتون نمیخره به هیچ عنوان 

به نظر من بری وسیله بخری بهتره دنیا دوروزه آدم دلش شاد باشه 

من بودم با شرایط شما قطعا وسیله میخریدم برا خونه ام 

یا هم با سودش ماهانه وام خونگی ثبت نام کنین مثلا ماهی ۵۰۰ تومن زیاد نباشین 

۵ . ۶ میلیون بشه بعد برو چندتا تکه بخر 

من یه وام خونگی ثبت نام کردم ۳ تومن بود همسرم قسطاشو میداد خودشم گفت برو وسیله برا خونه بخر 

رفتم گوشکوب خریدم ۶۵۰ 

ساندویج ساز خریدم ۷۰۰ 

چایی سازم خورد زمین قوریش شکست کتریشم خراب شد رفتم خریدم ۱۴۰۰ 

بقیه شم خرت و پرت گرفتم 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت